ERGO Ασφαλιστική: Η Διοίκηση σε ανοιχτό και δημιουργικό διάλογο με τους Συνεργάτες της

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 15:26

Οκτώ σημαντικές συναντήσεις με το Δίκτυο των Συνεργατών από το Εταιρικό και το Ανεξάρτητο Δίκτυο Πωλήσεων πραγματοποίησε η Διοίκηση της ERGO Ασφαλιστικής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, και Ηράκλειο Κρήτης. Στόχος των συναντήσεων η ενημέρωση του δικτύου των Συνεργατών για θέματα εταιρικών διαδικασιών και υπηρεσιών και η ανταλλαγή απόψεων σε μια σειρά από επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν τον ασφαλιστικό κλάδο.

Στις συναντήσεις ο CEO της ERGO Ασφαλιστικής, κ. Θεόδωρος Κοκκάλας και τα στελέχη της Διοίκησης, ο Γενικός Διευθυντής, κ. Δημήτριος Χατζηπαναγιώτου, ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών, κ. Στάθης Τσαούσης, ο Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζημιών, κ. Στέφανος Στεφανίδης, ο Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας, κ. Δημήτρης Σπανός, και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος, κ. Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, είχαν μια ειλικρινή και ουσιαστική συζήτηση με τους Συνεργάτες σε σημαντικά εταιρικά ζητήματα που τους απασχολούν και άκουσαν τις προτάσεις τους σε καίρια θέματα που σχετίζονται με το καθημερινό τους έργο.

Στην εναρκτήρια ομιλία του ο CEO της ERGO Ασφαλιστικής, κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, αναφέρθηκε στη συγχώνευση στους Γενικούς Κλάδους που ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο μεγαλύτερο μέρος της και επεσήμανε ότι η Εταιρεία προχωρεί στις αντίστοιχες ενέργειες για τους κλάδους Ζωής και Υγείας. Απώτερος στόχος, επεσήμανε ο κ. Κοκκάλας, να «δημιουργήσουμε μια σύγχρονη εταιρεία Ζωής και Υγείας που θα κατανοεί και θα καλύπτει τις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας».

Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Εταιρείας, κ. Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, επεσήμανε ότι η διοργάνωση των συναντήσεων αποσκοπεί στην ενημέρωση από την πλευρά της εταιρείας για τα επόμενα βήματά της, αλλά κυρίως στην καταγραφή των αναγκών των Συνεργατών της με στόχο την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή τους.

Ο Γενικός Διευθυντής της ERGO Ασφαλιστικής, κ. Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου, έκανε έναν λεπτομερή απολογισμό των εταιρικών ενεργειών από την αρχή του έτους. Έμφαση έδωσε στις δεσμεύσεις που είχε αναλάβει η Εταιρεία στις προηγούμενες συναντήσεις τους, οι οποίες υλοποιήθηκαν, ενώ παράλληλα ενημέρωσε αναλυτικά τους Συνεργάτες για τις επόμενες πρωτοβουλίες και τα έργα που έχουν προγραμματιστεί μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών, κ. Στάθης Τσαούσης, ο οποίος ήταν και συντονιστής των συναντήσεων, αφού ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στον ουσιαστικό ρόλο της εκπαίδευσης των Συνεργατών, η οποία αποτελεί ικανή και αναγκαία συνθήκη για την απρόσκοπτη ανάπτυξη των εργασιών της εταιρείας. Παράλληλα, ο κ. Τσαούσης τόνισε την ουσιώδη συμβολή των Συνεργατών στην ανάδειξη συγκεκριμένων ουσιαστικών ιδεών και απευθυνόμενος στους ίδιους δήλωσε ότι «οι προτάσεις σας αποτελούν για εμάς οδηγό βελτίωσης και διαρκούς αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των διαδικασιών και υπηρεσιών μας».

Στο πλαίσιο του εποικοδομητικού διαλόγου που αναπτύχθηκε κατά τις συναντήσεις της Διοίκησης με τους Συνεργάτες της Εταιρείας ακούστηκαν οι προβληματισμοί και οι σκέψεις των Συνεργατών πάνω σε θέματα εταιρικών διαδικασιών και υπηρεσιών, καθώς και οι προτάσεις τους για τη βελτίωση και την αναβάθμιση των προϊόντων της και ανταλλάχθηκαν απόψεις σε μια σειρά από επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο μας.

Η ERGO Ασφαλιστική αναγνωρίζει ότι το έργο των Συνεργατών της είναι καθοριστικό για τη διαρκή και σταθερή αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας. Για αυτό και οι συναντήσεις εργασίας με ανοιχτό και δημιουργικό διάλογο μαζί τους καταλαμβάνουν μόνιμη θέση στον ετήσιο εταιρικό προγραμματισμό της και εντάσσονται στο πλαίσιο της ευρύτερης ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας της και του στρατηγικού management που ασκεί.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok