Εθνική Ασφαλιστική: Ταξίδι επιβράβευσης για τα στελέχη της

Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017 13:43

Με ένα ταξίδι στο Εδιμβούργο επιβράβευσε τους συνεργάτες της, την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, η Εθνική Ασφαλιστική.

Περίπου εκατό άτομα όλων των βαθμίδων του παραγωγικού δικτύου της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην «Αθήνα του Βορρά». Επισκέφτηκαν το κάστρο που δεσπόζει στην πόλη και φιλοξενεί πρώην βασιλικά διαμερίσματα, αίθουσες με πίνακες και αγάλματα, εκκλησίες, καθώς και πολλά μουσεία, όπως το Museum of Royal Scots Dragoon Guards που περιέχει μετάλλια, στολές και όπλα της Σκωτσέζικης φρουράς, κτίρια φυλακών, πύργους και πολλά ακόμα.

Επιπλέον, με μία εκδρομή στην ενδοχώρα, οι συμμετέχοντες είδαν από κοντά το κάστρο του Stirling, όπου δόθηκε η περίφημη ομώνυμη μάχη, με πρωταγωνιστές τον Γουίλιαμ Γουάλας, το «Λαϊκό Ήρωα» και τους Χαϊλάντερς του απέναντι στους Άγγλους στρατιώτες του Εδουάρδου Α΄.

Στη συνέχεια, η επίσκεψη στο αρχαιότερο αποστακτήριο της Σκωτίας έδωσε σε όλους τη δυνατότητα να παρατηρήσουν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής των περίφημων ουίσκι.

Σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας, κ. Γιώργος Ζαφείρης, και τα διευθυντικά στελέχη, κ.κ. Μιχάλης Τάτσης, Διευθυντής Πωλήσεων και Σωτήρης Σοφόπουλος, Διευθυντής Υποστήριξης Δικτύων, που συνόδευαν το ταξίδι, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τους συμμετέχοντες για θέματα που αφορούσαν τόσο στις πωλήσεις όσο και στην εν γένει πορεία της Εταιρίας, επιβεβαιώνοντας τον κοινό στόχο για όλο και καλύτερα αποτελέσματα και ανανέωσαν την υπόσχεσή τους για ακόμη υψηλότερες διακρίσεις με το κλείσιμο του παραγωγικού έτους 2017.