Προσφορά φαγητού από τα μέλη του Σ.Ε.Σ.Α.Ε. και εθελοντές

Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 11:35

Το Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017, 100 εθελοντές – μέλη και φίλοι του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών έδωσαν, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ραντεβού στο «Κέντρο της Γης», στο Πάρκο Τρίτση, για να γιορτάσουν την Ημέρα Ασφάλισης με μία δράση εθελοντισμού.

Οι εθελοντές του Συνδέσμου με τα παιδιά τους και φέτος με μεγάλο ενθουσιασμό, κέφι και διάθεση για προσφορά, ανέλαβαν δράση και προετοίμασαν, μαγείρεψαν, συσκεύασαν και παρέδωσαν 1.000 μερίδες φαγητού σε συνανθρώπους μας.

sesae1

Παραλήπτες των εδεσμάτων ήταν οι ακόλουθοι φορείς:

Οργανισμός «Ο Πλησίον», ο οποίος στηρίζει άστεγους και ανθρώπους που έχουν ανάγκη από βοήθεια. Παρέλαβε 300 μερίδες φαγητό.

Κοινωνικό Συσσίτιο Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου, το οποίο στηρίζει 3.000 άτομα μέσω συσσιτίου και κοινωνικού παντοπωλείου. Παρέλαβε 300 μερίδες φαγητό.

Δίκτυο Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Δυτικής Αθήνας, το οποίο στηρίζει καθημερινά 150 άτομα με συσσίτιο και το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου. Παρέλαβε 400 μερίδες.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης για την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής και κοινωνικής νοημοσύνης «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ», η οποία είχε το συντονισμό των εθελοντών σε όλη τη διαδικασία προετοιμασίας και παρασκευής των γευμάτων και του «ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

ATH 1728

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στη συνεργασία, αυτή τη χρονιά, με τον διακεκριμένο σεφ Γιάννη Λουκάκο, ο οποίος συνεισέφερε προσφέροντας τις θρεπτικές και εξαιρετικά νόστιμες συνταγές των φαγητών που ετοιμάστηκαν.

Ο Σ.Ε.Σ.Α.Ε. ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνετέλεσαν στην επιτυχία της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι Εταιρίες : “CARPENTER TURNER” – Πλατινένιος Χορηγός, “INTER PARTNER ASSISTANCE” & “MATRIX BROKERS S.A.” – Χρυσοί Χορηγοί, “GENERALI” – Χορηγός.