Δύο νέες λειτουργίες στην εφαρμογή Groupama NOW

Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2017 13:28

Η Groupama Ασφαλιστική ανανεώνει την καινοτόμο και πρόσφατα βραβευμένη εφαρμογή για smart κινητές συσκευές Groupama NOW, με την προσθήκη δύο νέων λειτουργιών.

Το νέο «e-asy Claim Home/Business» επιτρέπει την καταγραφή ζημιάς ή ατυχήματος στο σπίτι ή την επιχείρηση και την αποστολή αιτήματος αποζημίωσης μέσω της smart συσκευής, ενώ η Groupama Ασφαλιστική εγγυάται την καταβολή της αποζημίωσης μέσα σε επτά εργάσιμες ημέρες, μόλις το αίτημα συμφωνηθεί μεταξύ του πελάτη και του πραγματογνώμονα και η ζημιά δεν ξεπερνά την αξία των €3.000.

Η δεύτερη νέα λειτουργία επιτρέπει σε κάθε ενδιαφερόμενο με τρία μόνο clicks να υποβάλει τα στοιχεία που απαιτούνται, ώστε η Groupama Ασφαλιστική να του αποστείλει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προσφορά για την ασφάλιση της κατοικίας του.

Οι δύο νέες λειτουργίες έρχονται να ενισχύσουν την εφαρμογή Groupama NOW που μέχρι σήμερα με το «e-asy Claim Motor» διευκόλυνε τους πελάτες της να υποβάλλουν αντίστοιχη ηλεκτρονική δήλωση συμβάντος για το όχημά τους.

Η εφαρμογή Groupama NOW παρουσιάστηκε στις αρχές του έτους από την Groupama Ασφαλιστική και προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον ασφαλισμένο, όπως τον εύκολο έλεγχο για κάθε ασφάλιση, την άμεση πληρωμή του συμβολαίου και την άμεση επικοινωνία με την εταιρία.