ΕΑΕΕ: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για τη συμμετοχή στις εκλογές

Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 10:00

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στις εκλογές για τη νέα Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητήριου της Αθήνας ψηφίζοντας, εξέδωσε η ΕΑΕΕ, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια και στο νικητή, Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε όλους τους Συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και έδωσαν ένα μεγάλο και δυναμικό παρών στις εκλογές για τη νέα Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητήριου της Αθήνας.

Η συμμετοχή της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης που ήταν πρωτοφανής, έδωσε μια πολύ ισχυρή πλειοψηφία στον Τομέα των Υπηρεσιών που ξεπέρασε το 65%.

Τούτο σημαίνει ότι στο θεσμό του Επιμελητηρίου, αλλά και στα πρόσωπα που ηγούνται και τον υπηρετούν, η Διαμεσολάβηση αναγνωρίζει έναν μεγάλο σύμμαχο και υποστηρικτή.

Συγχαίρουμε τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και όλους τους Συναδέλφους μας του Συνδυασμού, ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ, γιατί έδωσαν έναν αγώνα υψηλού επιπέδου και ήθους, έντιμο, συναδελφικό, ενωτικό, και στοχευμένο στην ανάδειξη της ωφελιμότητας του θεσμού του Επιμελητηρίου.

Συγχαίρουμε επίσης και όλους τους Συναδέλφους που πλαισίωσαν άλλους Συνδυασμούς.

Είμαστε βέβαιοι ότι αυτοί που θα εκλεγούν θα δώσουν περιεχόμενο στο όραμα για ένα Επιμελητήριο με ισχυρό λόγο στις δίκαιες διεκδικήσεις μας, αλλά και αντίλογο σε ό,τι αδικεί και υποβιβάζει τις κατακτήσεις μας».