Εθνική Ασφαλιστική: Μεγάλος Χορηγός στο «No Finish Line Athens 2018»

Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 11:17

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Εθνική Ασφαλιστική αναλαμβάνει το ρόλο του Μεγάλου Χορηγού στο Ευ Αγωνίζεσθαι, στηρίζοντας μέσα από το 2ο No Finish Line παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Το σήμα της εκκίνησης θα δοθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου η Εθνική Ασφαλιστική θα δώσει «το παρών», στηρίζοντας έμπρακτα τους δρομείς και τον σκοπό τους.

Το No Finish Line αποτελεί έναν κορυφαίο και διεθνούς εμβέλειας Υπερμαραθώνιο διάρκειας 90 ωρών, φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Στο διάστημα από τις 25/4/2018 έως τις 29/4/2017, οι δρομείς μπορούν να τρέξουν όσο θέλουν, όποια στιγμή μέσα στη διάρκεια της διοργάνωσης επιθυμούν και όσες φορές επιθυμούν. Σκοπός είναι οι συμμετέχοντες να καλύψουν όσο το δυνατόν περισσότερα χιλιόμετρα -κάθε χιλιόμετρο αντιστοιχεί σε ένα συγκεκριμένο ποσό.

Τα έσοδα θα διατεθούν και φέτος στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», για να καλυφθούν οι ανάγκες θέρμανσης των σωματείων-μελών του και των οικογενειών που υποστηρίζει. Πέρυσι, πρώτη χρονιά διεξαγωγής του αγώνα, καταγράφηκαν 50.903 χλμ. από 6.202 συμμετέχοντες -κάτι που αποτέλεσε παγκόσμιο ρεκόρ και είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν τα 25.451,50 ευρώ, τα οποία διατέθηκαν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Εθνικής Ασφαλιστικής, Χριστόφορος Σαρδελής, επεσήμανε σχετικά: «Θα προσπαθήσω να ξεπεράσω το περσινό μου ρεκόρ, αλλά εδώ δεν είμαστε για να κάνουμε ρεκόρ, είμαστε για να υπηρετήσουμε έναν μεγάλο σκοπό. Μέσω του αγώνα μάς δίνεται η ευκαιρία να περάσουμε τα δικά μας κοινωνικά μηνύματα. Η Εθνική Ασφαλιστική, με ιστορία 127 χρόνων, υπήρξε πάντοτε συμπαραστάτης της χώρας στις δύσκολες στιγμές, με κορυφαία τα συσσίτια στην Κατοχή. Είναι, λοιπόν, μία εταιρεία, δεμένη με την κοινωνία και μέσω του No Finish Line μάς δίνεται η ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε ότι υπηρετούμε αυτές τις αξίες. Το καλό, επίσης, είναι ότι όλοι σε αυτό τον αγώνα, μικροί και μεγάλοι, βρισκόμαστε κάτω από την ίδια ομπρέλα και προσπαθούμε για τον κοινό στόχο. Η Εθνική Ασφαλιστική κατέγραψε πέρυσι 1.742 χιλιόμετρα, με πάνω από 100 άτομα ομάδα και φέτος έχουμε βάλει στοίχημα να το ξεπεράσουμε. Δεν ξέρω πού θα φτάσουμε, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι δίνουμε «το παρών» και κάθε μέτρο που κάνουμε, μετράει. Είναι γνωστό ότι η χώρα περνά δύσκολα τα τελευταία χρόνια. Και στα δύσκολα δοκιμάζονται όχι μόνο οι άνθρωποι, αλλά και οι αξίες που έχει ο καθένας. Για εμάς οι αξίες που περνάνε μέσα από τα μηνύματα του No Finish Line είναι ότι όλοι μαζί, δεν ανταγωνιζόμαστε ο ένας τον άλλο, αλλά σχηματίζουμε μία μεγάλη ομάδα που προσπαθεί να επιτύχει έναν στόχο: να γράψουμε περισσότερα χιλιόμετρα».

Πρεσβευτές του Αγώνα θα είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης και οι «χρυσοί» Ολυμπιονίκες, Νικόλας Κακλαμανάκης και Κατερίνα Στεφανίδη.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok