MEGA BROKERS AWARDS SHOW: Μια λαμπερή γιορτή με όλη την ασφαλιστική αγορά

Τρίτη, 10 Απριλίου 2018 11:49

Με άκρως εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε για 15η χρονιά το AWARDS SHOW της MEGA BROKERS συγκεντρώνοντας την ασφαλιστική αγορά σε μια άψογη διοργάνωση την Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018, στη μουσική σκηνή του κέντρου "ΕΝΑΣΤΡΟΝ".
Μεγάλοι νικητές της βραδιάς αναδείχτηκαν 35 συνεργάτες της εταιρείας που βραβεύτηκαν για τα εξαιρετικά παραγωγικά τους αποτελέσματα το έτος 2017.

Την εκδήλωση συντόνισε ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου δίνοντας τόνο ψυχαγωγικό απογειώνοντας τη βραδιά, ενώ στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, συνεργάτες και διοικητικό προσωπικό συμμετείχαν σε ένα μεγάλο πάρτι.
Η βραδιά ξεκίνησε με την προβολή ενός video παρουσίασης των σημαντικών σημείων και δράσεων της εταιρείας με κεντρικό μήνυμα «Γι’ αυτό είμαστε η Μεγαλύτερη Μεσιτική Εταιρεία Ασφαλειών στην Ελλάδα», ενώ πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο κύριος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, που στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή παράδοσης της πιστοποίησης ISO 9001:2015 από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης TÜV NORD και τον κύριο Γιάννη Οικονομίδη, Διευθυντή Πιστοποιήσεων TÜV Hellas στον εσωτερικό ελεγκτή της MEGA BROKERS, Λευτέρη Παπασταύρου, αποδεικνύοντας στην πράξη πως η εταιρεία έχει περάσει στη νέα εποχή με απόλυτη δέσμευση απέναντι στους συνεργάτες της, στις ασφαλιστικές εταιρείες και στον τελικό καταναλωτή για τη διαρκή ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών της.

0322

Οι ομιλίες συνεχίστηκαν με τον κύριο Κωνσταντίνο Νικολόπουλο, Executive Director Ασφαλιστικών και Αναλογιστικών Υπηρεσιών της Ernst & Young ο οποίος περιέγραψε πολύ σύντομα τις βασικές αλλαγές από την εφαρμογή της Οδηγίας IDD και τη συνεργασία με τη MEGA BROKERS στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εταιρείας για την πλήρη συμμόρφωση.

Στα συνολικά αποτελέσματα πωλήσεων της εταιρείας αναφέρθηκε ο κύριος Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, τα οποία άγγιξαν τα 63 εκατομμύρια ευρώ μεικτών ασφαλίστρων, στις δράσεις της MEGA BROKERS το 2017 και παράλληλα παρουσίασε τους εταιρικούς στόχους για το 2018 και τον προγραμματισμό της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια, ενώ εντυπωσιακή ήταν η αναφορά του στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Τον κύκλο ομιλιών έκλεισε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος μίλησε για τις εξελίξεις, δράσεις και τη στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας το 2018 και έδωσε στίγμα για το πώς θα κινηθεί η ασφαλιστική αγορά τη νέα χρονιά, ενώ ταυτόχρονα τόνισε: «Ασφαλιστική βιομηχανία χωρίς ανάπτυξη δεν έχει νόημα, αλλά ανάπτυξη χωρίς την ασφαλιστική βιομηχανία είναι αδύνατη, καθώς αποτελούμε αναπόσπαστό κομμάτι στην ανάπτυξης της χώρας».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των συνεργατών όπου εκπρόσωποι ασφαλιστικών εταιρειών τίμησαν τους βραβευθέντες παραδίδοντάς τους τα βραβεία και χαιρετίζοντας την εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
Χρήστος Κάτσιος - Γενικός Διευθυντής GROUPAMA
Θεόδωρος Κοκκάλας - CEO ERGO
ZORGNO GIUSEPPE - Διευθύνων Σύμβουλος AIG Greece
Αλέξανδρος Σαρηγεωργίου - Αντιπρόεδρος Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών & Διευθύνων - Σύμβουλος EUROLIFE
Πάνος Δημητρίου - Διευθύνων Σύμβουλος GENERALI
Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου - Εμπορικός Διευθυντής GROUPAMA
Τάσος Ηλιακόπουλος - Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing INTERAMERICAN
Γεώργιος Ζαφείρης - Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων ΕΘΝΙΚΗ
Νίκος Δελένδας - Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων EUROLIFE
Κάρολος Σαΐας - Διευθύνων Σύμβουλος INTERASCO
Γιώργος Καββαθάς - Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ
Μάριος Μοσχονάς - Διευθυντής Πρακτορειακού Δικτύου INTERAMERICAN
Ηρακλής Δασκαλόπουλος - Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ΕΘΝΙΚΗ
Ευστάθιος Τσαούσης - Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργειών ERGO
Ναταλία Γιαννιού - Διευθύντρια Πωλήσεων & Marketing INTERASCO
Εμμανουήλ Φουντουλάκης - Εμπορικός Διευθυντής ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ
Ράπτης Αθανάσιος - Περιφερειακός Διευθυντής ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ
Σωτηρία Μαράκη - Distribution Manager Consumer Lines AIG
Γιώργος Παρισάκης - Διευθυντής Πωλήσεων ΜΙΝΕΤΤΑ
Μάριος Μήτρος - Εμπορικός Διευθυντής PRIME
Μάγκνους Χατζηδημητρίου - Independent Distribution Channel Manager METLIFE
Τέλης Μπάρδης - Επιθεωρητής Πωλήσεων ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ
Ιωάννης Σουρλής - Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ
Δημήτρης Μελεξόπουλος - Διευθυντές Μεσιτών & Πρακτόρων ΑΧΑ
Γιώργος Τάσσης - Διευθυντής Πωλήσεων DAS
Αναστάσιος Μάρκου - Διοικητικός Διευθυντής ΔΥΝΑΜΙΣ

Η βραδιά έκλεισε με την ανακοίνωση του νέου Διαγωνισμού πωλήσεων 2018-2019 που για πρώτη φορά γίνεται εκτός Ευρωπαϊκών Συνόρων στην εξωτική Ταϊλάνδη ενθουσιάζοντας όλους τους συνεργάτες της εταιρείας.

Η συνέχεια είχε χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο μουσικό πρόγραμμα με τους Ρόκκο, Πάολα και Μαζωνάκη.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok