Let’s Roll - Let’s Dance από τα μπισκότα Παπαδοπούλου

Παρασκευή, 08 Σεπτεμβρίου 2017 03:00

Τα αγαπημένα πουράκια των καταναλωτών Caprice Παπαδοπούλου, με το σύνθημα της καμπάνιας Let’s Roll - Let’s Dance κατάφεραν και «σκαρφάλωσαν» στην κορυφή, αφού 2.500.000 μοναδικοί χρήστες εκτέθηκαν σε αυτό μέσα από digital περιβάλλον όπως το Facebook & το Youtube.

Τα αγαπημένα πουράκια των καταναλωτών Caprice Παπαδοπούλου, με το σύνθημα της καμπάνιας LetsRoll - Lets Dance κατάφεραν και «σκαρφάλωσαν» στην κορυφή, αφού 2.500.000 μοναδικοί χρήστες εκτέθηκαν σε αυτό μέσα από digital περιβάλλον όπως το Facebook & το Youtube.
Η ενέργεια είχε μεγάλη επιτυχία καθώς για 1η φορά ένα δημοφιλές συγκρότημα δημιούργησε ένα τραγούδι το οποίο ήταν διαθέσιμο μόνο μέσα από το προιόν. Ειδικότερα, ο καταναλωτής αγοράζοντας την αγαπημένη του συσκευασία Caprice Παπαδοπούλου είχε τη δυνατότητα κάνοντας Visual Shazam να ακούσει κατ’αποκλειστικότητα το νέο τραγούδι των Stavento «ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ».
Ο διαγωνισμός που δημιουργήθηκε χωρίστηκε σε 2 φάσεις. Στην 1η φάση, τα Caprice Παπαδοπούλου καλούσαν τους καταναλωτές να ανεβάσουν στο site www.capriceletsroll.gr μια χορευτική τους φωτογραφία προκειμένου να δουν τον εαυτό τους στο βίντεοκλιπ των Stavento «ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ». Επιπλέον, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν εισιτήρια για το Σπλιτ της Κροατίας προκειμένου να παρακολουθήσουν ένα από τα πιο γνωστά Μουσικά Φεστιβάλ της Ευρώπης παρέα με τους φίλους τους.
Στη 2η φάση, οι καταναλωτές μέσω της τεχνολογίας του Visual Shazam είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν το νέο τραγούδι των Stavento και να δουν το video clip τους το οποίο δημιουργήθηκε με φωτογραφίες των fans του Caprice. Η διαδικασία γινόταν είτε Shazaμάροντας πάνω στις συσκευασίες των Caprice Παπαδοπούλου, είτε στις ειδικά διαμορφωμένες στάσεις λεωφορείων στην Αθήνα.
Τα Caprice Παπαδοπούλου έκαναν όλη την Ελλάδα να χορεύει στο ρυθμό των Staventο δημιουργώντας ένα δυναμικό, dance κομμάτι και βίντεοκλιπ φτιαγμένο από τις φωτογραφίες του κόσμου. Παράλληλα, ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών της σελίδας www.capriceletsroll.gr έφτασε τους 145.666 ενώ συνολικά έγιναν πάνω από 900 uploads φωτογραφιών.
Τέλος, η ενέργεια του Shazam τόσο στις συσκευασίες των Caprice Παπαδοπούλου όσο και στις στάσεις λεοφωρείων, σημείωσε πολύ υψηλότερα νούμερα ακόμα και από αντίστοιχες ενέργειες στην Ευρώπη αφού τα συνολικά Shazaμαρίσματα ξεπέρασαν τα 54.000.

Σχετικά με την Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.
Η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε, πρωτοπόρος και υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία η οποία εδώ και 94 χρόνια ηγείται της Ελληνικής αγοράς μπισκότων με μεγάλη γκάμα γευστικών προϊόντων, υψηλής διατροφικής αξίας και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες μάρκες, όπως:  Πτι Μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, Caprice, Cream Crackers. Κατέχει, επίσης, ισχυρή θέση στον κλάδο των αρτοσκευασμάτων με προϊόντα όπως τα Krispies και οι Χωριάτικες φρυγανιές, διαθέτει  στην αγορά τις μπάρες Δημητριακών Digestive Bars, ενώ από το 2013  δραστηριοποιείται και στο χώρο του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες, με τις μάρκες Γεύση² και Χωριανό και Αρχαία Σπορά.  Στα 4 εργοστάσιά της απασχολεί περισσότερα από 1.200 άτομα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 40 χώρες. Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις. Η εταιρεία εξέδωσε το 2013 τον πρώτο απολογισμό εταιρικής υπευθυνότητας. Περισσότερα στοιχεία μπορείτε να βρείτε στο: http://papadopoulou.gr/wp-content/uploads/2014/11/ekthesi-2013.pdf

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok