Έκθεση Super Market, Mini Market & Περίπτερο: Όλη η αγορά της λιανικής σε μία έκθεση!

Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου 2017 14:45

Η 6η έκθεση Super Market, Mini Market και Περίπτερο, η εξειδικευμένη εμπορική έκθεση για τα όλα τα σημεία λιανικής πώλησης, θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 22 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Η έκθεση μέσα από 202 κορυφαίους προμηθευτές της ελληνικής αγοράς προσφέρει ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τροφοδοσίας και εξοπλισμού όλων των σημείων της μικρής και της οργανωμένης λιανικής.

Και στη φετινή διοργάνωση η έκθεση έχει εξασφαλίσει την επίσκεψη διεθνών αγοραστών που προμηθεύουν μεγάλες ευρωπαϊκές αλυσίδες super market από τη Γερμανία, την Ουγγαρία, την Ελβετία, την Κροατία κα όπως Aldi, Metro International, Tesco, Edeka, Kaufland, Coop ώστε να ανακαλύψουν τα ιδιαίτερα ελληνικά προϊόντα και να πραγματοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις με τους εκθέτες.

Στις συμμετοχές της έκθεσης περιλαμβάνονται και δυναμικές περιφέρειες από όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν στην έκθεση με περισσότερους από 60 επιλεγμένους παραγωγούς παρουσιάζοντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων με σκοπό την ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεών τους στην αγορά της λιανικής.

Η Super Market, Mini Market και Περίπτερο, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των χιλιάδων σημείων λιανικής από όλη την Ελλάδα, που την επισκέπτονται σταθερά κάθε χρόνο, φροντίζει για τη δωρεάν μεταφορά τους από 9 πόλεις της ελληνικής περιφέρειας. (Ιωάννινα, Αγρίνιο, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα, Λαμία, Πάτρα, Τρίπολη, Καλαμάτα).

Την Παρασκευή 20/10 από τις 12.00 έως τις 14.00 θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της έκθεσης και η ημερίδα με θέμα: "Προώθηση των περιφερειακών προϊόντων στα ράφια των Super Markets και στα δίκτυα τροφίμων¨ από τον ΣΕΛΕΤΡΟΠΕ για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης http://www.supermarket-minimarket-periptero.gr/ ή καλέστε στο τηλέφωνο 2.111.801.801.