Mitsubishi Outlander PHEV: Αναδείχθηκε «Πράσινο SUV της χρονιάς»

Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 23:07

Το Mitsubishi Outlander Plug–in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) απέσπασε τον τίτλο "Green Car Journal's 2019 Green SUV of the Year™" στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, AutoMobility LA.

Το Outlander PHEV συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία έχοντας απέναντί του μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας και έπεισε με έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό περιβαλλοντικών επιδόσεων και προσιτής τιμής. Το Outlander PHEV παραμένει το δημοφιλέστερο plug–in υβριδικό SUV* παγκοσμίως, καθώς προσφέρει τα καλύτερα δύο κόσμων, έχοντας την απόδοση ενός ηλεκτρικού οχήματος (EV) και τις ικανότητες ενός SUV.

«Το Outlander PHEV είναι ένα αυτοκίνητο κόσμημα για τη μάρκα και είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε στους πελάτες ένα αποδοτικό και ταυτόχρονα ικανό plug–in υβριδικό CUV σε προσιτή τιμή», δήλωσε ο Fred Diaz, Πρόεδρος και CEO, MMNA. «Αυτό το περίοπτο βραβείο αποτελεί αδιάψευστη απόδειξη της ισχυρής αξίας του μοντέλου μας και ανανεώνει τη δέσμευση της Mitsubishi σε ένα ηλεκτροκίνητο μέλλον με καινοτόμα και προσιτά οχήματα».

Ο κορυφαίος -κατά γενική ομολογία- θεσμός Βραβείων Green Car Journal‘s Green Car Awards™ τιμά οχήματα και κατασκευαστές που σέβονται το περιβάλλον, για τα επιτεύγματά τους στον τομέα της οικολογικής αυτοκίνησης.

«Οι σημερινοί αγοραστές SUV επιθυμούν όλο και περισσότερο να οδηγούν πιο αποδοτικά και με ελάχιστες περιβαλλοντικές επιπτώσεις, χωρίς να στερούνται το στυλ, τις ανέσεις και τη συνολική οδηγική εμπειρία που υπόσχεται ένα SUV», δήλωσε ο Ron Cogan, αρχισυντάκτης και εκδότης των Green Car Journal και GreenCarJournal.com. «Το Mitsubishi Outlander PHEV ικανοποιεί άριστα αυτές τις ανάγκες με ένα καινοτόμο σειριακό -παράλληλο plug–in υβριδικό σύστημα κίνησης, δυνατότητα ηλεκτροκίνησης και εξαιρετική λειτουργικότητα SUV. Κέρδισε καθαρά τη διάκριση 2019 Green SUV of the Year™».

Το Outlander PHEV προσφέρει πλήρως ηλεκτρική αυτονομία 22 μιλίων. Σε συνεργασία με έναν ηλεκτροκινητήρα 2.0L, έχει κατανάλωση EPA 74 MPG–e. Σε συνδυασμό με το σύστημα Super All–Wheel Control (S–AWC) της Mitsubishi, στάνταρ DC Fast Charging και τιμή τιμοκαταλόγου από $34,595, το Outlander PHEV αποδεικνύει ότι είναι μία συναρπαστική πρόταση στην οικογένεια των δυναμικών SUV της Mitsubishi.

*Με βάση τα στοιχεία Νέων Ταξινομήσεων της IHS Markit για plug in υβριδικά και όλα τα μοντέλα SUV, από Σεπτέμβριο του 2013 έως Σεπτέμβριο του 2018 (όπου διατίθενται πραγματικά δεδομένα), που καταρτίζεται από τον κρατικό μηχανισμό και άλλες πηγές και αντιπροσωπεύει το 95% των παγκόσμιων πωλήσεων καινούργιων αυτοκινήτων σε περισσότερες από 80 χώρες.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok