ΤOYOTA: Πρωτοβουλία για βιώσιμη μετακίνηση - Start Your Impossible

Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017 22:07

Την παγκόσμια εταιρική πρωτοβουλία «Start Your Impossible» ανακοίνωσε η Toyota Motor Corporation. Μια πρωτοβουλία­ εμπνευσμένη από την πεποίθηση ότι όλα είναι δυνατά όταν ο άνθρωπος είναι ελεύθερος και ικανός να μετακινείται, και έχει ως στόχο να εμπνεύσει τους εργαζόμενους, συνεργάτες και πελάτες της Toyota, συνδέοντάς τους με τις βασικές αξίες της εταιρείας.
Για την Toyota, τα εναλλακτικά συστήματα κίνησης, τα αυτόνομα αυτοκίνητα, η μετακίνηση ως υπηρεσία και η ρομποτική, αποτελούν σημαντικές ευκαιρίες στον τομέα των ανθρωπίνων μεταφορών και μπορούν να συμβάλουν στην ουσιαστική μεταμόρφωση της εταιρείας. Ως Παγκόσμιος Συνεργάτης των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, η εταιρεία έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τη δημιουργία­ ειρηνικών κοινωνιών χωρίς διακρίσεις, μέσω του αθλητισμού, ενώ ταυτόχρονα δεσμεύεται για την ανάπτυξη μίας αειφόρου κοινωνίας, προωθώντας το δικαίωμα όλων στη μετακίνηση.
«Σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας μας, η Toyota έκανε εφικτό το ακατόρθωτο μέσα από την καινοτομία και το πάθος, επαναπροσδιορίζοντας συνεχώς την έννοια του ακατόρθωτου. Σήμερα ο κλάδος της αυτοκινητοβιομηχανίας βρίσκεται σε μία από τις πιο δραματικές περιόδους αλλαγών, με την Toyota να παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για δημιουργία ακόμα καλύτερων οχημάτων.
Η Toyota, ως ο πρώτος Εταίρος Μετακίνησης (Mobility Partner) των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων στην ιστορία του θεσμού, θα προσφέρει υπηρεσίες μετακίνησης, καθώς και την υψηλή τεχνογνωσία της στον τομέα των logistics.