Σοκ από την ομολογία της 19χρονης: «Ήταν απειλή το νεογέννητο - Έπρεπε να το ξεφορτωθώ»

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018 15:06

Στον ανακριτή οδηγήθηκαν σήμερα η 19χρονη κοπέλα και η μητέρα της, που σκότωσαν το νεογέννητο βρέφος της πρώτης και στη συνέχεια το πέταξαν σε κάδο στην Πετρούπολη.

Η νεαρή έχει ομολογήσει πως σκότωσε το νεογέννητο βάζοντάς του χαρτί στο στόμα και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα της ήταν εκείνη που πέταξε το άψυχο κορμάκι του παιδιού στα σκουπίδια.

«Εγώ το σκότωσα», φέρεται να λέει η 19χρονη προσπαθώντας να απαλλάξει τη μητέρα της από την κατηγορία, της συνέργειας σε ανθρωποκτονία.

«Ένιωθα πανικό, φόβο, ντροπή. Την ημέρα του τοκετού πονούσα πολύ. Είπα στον αδελφό μου ότι πονάω και μου είπε ότι θα φέρει τον γιατρό. Ένιωσα έντρομη, και του είπα να μην τον φέρει, γιατί το πρόβλημα ήταν μία κύστη και πέρασε», φέρεται να λέει.

«Ένιωθα ότι με απειλεί. Ήταν κίνδυνος. Ένιωθα την κατακραυγή του κόσμου επάνω μου. Έπρεπε να το ξεφορτωθώ», λέει η 19χρονη.

Όσο για την ασταθή ερωτική ζωή της, όπως υποστηρίζει, μέσα από αυτήν ένιωθε αποδεκτή. Ήταν πολύ παχουλή, της έκαναν μπούλινγκ και μέσα από τις εφήμερες σχέσεις επιβεβαιωνόταν.