Ξενώνας «ΕΛΠΙΔΑΣ»: Halloween party για τα παιδιά και τους γονείς που φιλοξενούνται

Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017 19:43

Halloween party στον Ξενώνα της «ΕΛΠΙΔΑΣ»

Μια ξεχωριστή έκπληξη περίμενε χθες το απόγευμα  τα παιδιά και τους γονείς που φιλοξενούνται στον Ξενώνα του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ». Ένα Halloween party!

Η ιδέα και η πρωτοβουλία για τη διοργάνωσή του ήταν  της  κυρίας Mary Pyatt, συζύγου του Αμερικανού Πρέσβη στην Αθήνα  κυρίου Geoffrey R. Pyatt,  που έδωσε έτσι την ευκαιρία στα παιδιά του Ξενώνα να γνωρίσουν αυτό το ιδιαίτερο αμερικανικό έθιμο και να διασκεδάσουν με την καρδιά τους.

Η κυρία Pyatt  με πολλή αγάπη και ενθουσιασμό, μαζί με μέλη της Πρεσβείας, την διευθύντρια του Ξενώνα, κυρία Άννα Παναγοπούλου, όλο το προσωπικό του Ξενώνα και τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στον Ξενώνα, επιμελήθηκαν τη διακόσμηση και προετοίμασαν τα παιχνίδια για το party, που περιλάμβανε επίσης λιχουδιές, χειροτεχνίες, πολύ χορό και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Την κυρία Pyatt υποδέχτηκε στον Ξενώνα η  Πρόεδρος του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη λέγοντας μεταξύ άλλων: «Είναι μεγάλη μας χαρά να σας υποδεχόμαστε στον Ξενώνα  μας. Η πρωτοβουλία σας  να οργανώσετε μια τόσο ξεχωριστή γιορτή εκφράζει τη βαθιά σας ευαισθησία και την πολύτιμη στήριξή σας στον δύσκολο αγώνα που δίνουν τα παιδιά ενάντια στον καρκίνο. Η επίσκεψή σας δίνει θάρρος και δύναμη σε όλους μας, στα παιδιά, στους γονείς τους, στα μέλη του Συλλόγου μας και στο προσωπικό του Ξενώνα».

Η κυρία Pyatt, αφού ευχαρίστησε την κυρία Βαρδινογιάννη για τη θερμή υποδοχή και τα καλά της λόγια  δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρέθηκα με τις οικογένειες του Ξενώνα γι’ αυτή τη γιορτή  και είδα όλη αυτή την καλή δουλειά που κάνετε για τα παιδιά που το αξίζουν!».

Σε ανάμνηση αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης τα παιδιά του Ξενώνα πρόσφεραν στην κυρία Pyatt μια χειροποίητη κάρτα και ένα πανέμορφο φυτό μέσα σε ένα κασπό που είχαν ζωγραφίσει τα ίδια.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αμερικανός Πρέσβης κύριος Geoffrey R. Pyatt. Το «παρών» έδωσαν επίσης ο  Διοικητής του νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», κύριος Μανώλης Παπασάββας, η Διευθύντρια του Ξενώνα, κυρία  Άννα Παναγοπούλου, και γονείς και παιδιά από την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ».