Τραμπ: Μετά τα σκάνδαλα καλοπιάνει τη Μελάνια

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 16:15

Μετά από τη θύελλα που έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, ο Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε ότι είναι καλό να... καλοπιάσει την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, με αφορμή τα επικείμενα γενέθλιά της.

Ο Τραμπ φρόντισε να στείλει ένα email στους υποστηρικτές του, πλέκοντας το εγκώμιο της γυναίκας του και ζητώντας τους να γιορτάσουν μαζί τη σημαντική αυτή μέρα και να της ευχηθούν.

Στο email, ο Τραμπ χαρακτηρίζει τη Μελάνια «βράχο» του και «ακρογωνιαίο λίθο» της οικογένειάς του, αναφέροντας: «Η οικογένεια είναι ένα από τα ομορφότερα πράγματα στη ζωή και αποτελεί προνόμιο για εμάς να είμαστε η Πρώτη Οικογένεια της Αμερικής. Αυτήν την εβδομάδα, η οικογένειά μας θα γιορτάσει μια πολύ ξεχωριστή μέρα. Βοηθήστε μας να γιορτάσουμε μαζί τα γενέθλια της Πρώτης Κυρίας και της καλόκαρδης και εξαιρετικής συζύγου μου, Μελάνια, υπογράφοντας την κάρτα της. Η Μελάνια είναι ο βράχος μου και δεν θα ήμουν αυτός που είμαι σήμερα χωρίς εκείνη στο πλευρό μου. Είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της οικογένειάς μου και μια απίστευτη μητέρα για τον γιο μου, Μπάρον. Νιώθω απίστευτα περήφανος για τα επιτεύγματά της και ελπίζω να της ευχηθείτε μαζί μου για την ξεχωριστή αυτή μέρα».