Ηράκλειο Κρήτης: Νέο e-branch από την Τράπεζα Πειραιώς

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 09:44

Την έναρξη λειτουργίας του πέμπτου αυτοματοποιημένου ηλεκτρονικού καταστήματος (e-branch) στο Ηράκλειο Κρήτης ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς, δίνοντας πλέον τη δυνατότητα σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους με ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια κατά το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας του τις καθημερινές, καθώς και το Σάββατο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Τράπεζας Πειραιώς, μερικές από τις πρωτοποριακές υπηρεσίες του e-branch είναι το «Ταμείο από Απόσταση», όπου ο πελάτης μπορεί να εκτελέσει μέσω video κλήσης, με τη βοήθεια έμπειρου ταμία της Τράπεζας, τουλάχιστον το 90% των προσφερόμενων συναλλαγών ταμείου με ευκολία και απλότητα, η οnline εγγραφή στην υπηρεσία ηλεκτρονικής τραπεζικής (winbank), η πραγματοποίηση συναλλαγών 24/7 σε ATM & EasyPay εσωτερικής ζώνης, καθώς και η άμεση έκδοση και παραλαβή prepaid gift card από το ειδικό μηχάνημα και η χρήση των διαθέσιμων, στο κατάστημα, ηλεκτρονικών συσκευών (PC & tablets) για γνωριμία και εξοικείωση με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Τράπεζας (digital corner).

Επιπλέον των παραπάνω, για τις επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες προσφέρονται κατάθεση επιταγών στο «Ταμείο από απόσταση», άμεση καταμέτρηση και κατάθεση χαρτονομισμάτων, καθώς και άμεση καταμέτρηση και κατάθεση κερμάτων.

Στη σχετική ανακοίνωση της τράπεζας γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στην παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών για ΑμεΑ. Για άτομα με πρόβλημα όρασης γίνεται εκτέλεση συναλλαγών ταμείου χωρίς την ανάγκη παράστασης και συνυπογραφής δύο μαρτύρων, για άτομα με πρόβλημα ακοής υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης στη νοηματική γλώσσα για συναλλαγές ταμείου και για άτομα με κινητικά προβλήματα, εύκολη προσβασιμότητα στο κατάστημα και στον «Ταμία από απόσταση».

Με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας του e-branch Ηρακλείου, η Τράπεζα Πειραιώς ξεκίνησε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πληροφορικής του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ) για την εγκατάσταση έξυπνων διαδραστικών συστημάτων στο χώρο του εν λόγω καταστήματος.

Το νέο e-branch στο Ηράκλειο Κρήτης είναι το πέμπτο κατά σειρά ηλεκτρονικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς και το πρώτο εκτός Αττικής.

Σημειώνεται ότι με μεγάλη αποτελεσματικότητα λειτουργούν ήδη τα τέσσερα πλήρως αυτοματοποιημένα καταστήματα του δικτύου e-branch της Τράπεζας Πειραιώς στο Χαλάνδρι, στους Αμπελόκηπους, στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen και στη Γλυφάδα, έχοντας μέχρι στιγμής επιτύχει να αναβαθμίσουν την ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών, προσφέροντας μια «Σύγχρονη Τραπεζική Εμπειρία».