Τριπλή διάκριση για την Emirates στα World Travel Awards

Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 15:32
Τριπλή διάκριση για την Emirates στα World Travel Awards

Η Emirates βραβεύτηκε ως η καλύτερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο, σε τρεις κύριες κατηγορίες στα World Travel Awards 2020. 

Για την ακρίβεια οι κατηγορίες αυτές είναι οι εξής: 

- την Καλύτερη Οικονομική Θέση,

- το Πρόγραμμα Ανταμοιβής και

- τα Σαλόνια Αναμονής στη Διακεκριμένη Θέση.

Τον περασμένο μήνα, η Emirates είχε επίσης βραβευτεί, προσθέτοντας στο ενεργητικό της άλλες τέσσερεις διακρίσεις στα περιφερειακά World Travel Awards της Μέσης Ανατολής, καταφέρνοντας να κατακτήσει υψηλές διακρίσεις τόσο στις παγκόσμιες όσο και στις περιφερειακές κατηγορίες.

Στη ψηφοφορία συμμετείχαν τουρίστες, γεγονός που αποδεικνύει τις συνεχείς προσπάθειές της Emirates για τη συνεχή βελτίωση της εμπειρίας των πελατών, παρά τις προκλήσεις που θέτει η παγκόσμια πανδημία.

Οι διακρίσεις όμως δεν σταματούν εδώ, αλλά ακολούθησαν και άλλες βραβεύσεις, όπως:

  • -στα Business Traveler Middle East Awards, ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία για το 2020
  • -στα βραβεία The Sun Travel Awards, ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία μεγάλων αποστάσεων
  • -στο The Times and The Sunday Times Travel Awards.

Επίσης, έχει χαρακτηριστεί ως η ασφαλέστερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο για την ανταπόκρισή στην πανδημία του COVID-19, σύμφωνα με το Safe Travel Barometer.

Μέρος της δέσμευσης της αεροπορικής εταιρείας να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες της, γίνεται μέσω των κορυφαίων υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει σε όλες τις κατηγορίες θέσεων. Στην Οικονομική Θέση της Emirates, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν πάνω από 4.500 κανάλια ψυχαγωγίας, στο βραβευμένο ψυχαγωγικό σύστημα της, το ice. Επίσης, η αεροπορική εταιρεία ικανοποιεί κάθε γευστικό γούστο με γεύματα πολλαπλών πιάτων, εμπνευσμένα από την τοπική περιοχή προσφέροντας δωρεάν αναψυκτικά και ποτά. Από τις αρχές μάλιστα του Νοεμβρίου, η εμπειρία των γεύματων με την υπογραφή της Emirates έχει επιστρέψει, τηρώντας αυστηρά μέτρα υγείας και υγιεινής.

Σε συνέχεια της συνεχούς προσπάθειας της αεροπορικής εταιρείας για να εξασφαλίσει ένα απρόσκοπτο και ασφαλές ταξίδι και συγχρόνως να παρέχει τεχνολογικές επιλογές για να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών, η εφαρμογή της Emirates έχει επίσης αναβαθμισθεί ώστε να επιτρέπει στους πελάτες να συγχρονίζουν τις επιλογές ψυχαγωγίας τους πριν από την επιβίβαση, καθώς και να περιηγούνται στις προσωπικές τους συσκευές, είτε είναι online ή εκτός σύνδεσης. Αξιοσημείωτο είναι ότι η εφαρμογή της Emirates έχει κατεβαστεί πάνω από 25 εκατομμύρια φορές, φανερώνοντας την προτίμηση των καταναλωτών για μια συνδυασμένη εμπειρία σε κάθε σημείο επαφής.

Μοναδικές εμπειρίες μπορούν να ζήσουν οι πελάτες και στα Σαλόνια της Διακεκριμένης Θέσης της Emirates στο Ντουμπάι, που προσφέρουν αυξημένη άνεση και εξυπηρέτηση για τους premium πελάτες της. Έχοντας εφαρμόσει μέτρα ασφάλειας και υγιεινής, οι πελάτες μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν γεύσεις διεθνούς κουζίνας ανάμεσα και σε άλλες υπηρεσίες, πριν επιβιβαστούν στην επόμενη πτήση τους.

Σχετικά με το πρόγραμμα επιβράβευσης Emirates Skywards, που γιόρτασε πρόσφατα την 20ή επέτειο του, έχει πλέον περισσότερα από 27 εκατομμύρια μέλη, με υψηλή συμμετοχή σε 180 χώρες, προσφέροντας εξατομικευμένες εμπειρίες.

Στόχος της Emirates, ακόμα και σε περιόδους μεγάλων προκλήσεων είναι να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους πελάτες της, ακόμα και κατά την περίοδο της πανδημίας, που το emirates.com κατάφερε να γίνει ένας «κόμβος» πληροφοριών με τις πιο ενημερωμένες ταξιδιωτικές πληροφορίες τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για τα ενδιαφερόμενα μέρη της βιομηχανίας.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok