Ryanair: Από τις 15 Ιανουαρίου η νέα πολιτική χειραποσκευών

Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017 12:15

Σε ένα μήνα από σήμερα και συγκεκριμένα στις 15 Ιανουαρίου θα τεθεί σε εφαρμογή η νέα πολιτική της Ryanair για τις χειραποσκευές των επιβατών.

Όπως ενημερώνει η εταιρεία, μόνο οι επιβάτες με Προτεραιότητα Επιβίβασης (συμπεριλαμβανομένων των επιβατών με ναύλους Plus, Flexi Plus & Family Plus) θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα. Η Προτεραιότητα Επιβίβασης μπορεί να προσκομιστεί καταβάλλοντας 5 ευρώ την ώρα της κράτησης ή να προστεθεί στην κράτηση έως και μία ώρα πριν την αναχώρηση με 6 ευρώ.

Όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες (χωρίς προτεραιότητα) θα δικαιούνται να μεταφέρουν μόνο μία μικρή χειραποσκευή στην καμπίνα, ενώ η δεύτερη χειραποσκευή θα παραδίδεται στην πύλη επιβίβασης, χωρίς κάποια επιβάρυνση.

Η νέα πολιτική αποσκευών της Ryanair συμπεριλαμβάνει μειωμένες χρεώσεις για παραδοτέες αποσκευές (από 35€ σε 25€) και αυξημένο μέγιστο περιθώριο κιλών από 15 σε 20 κιλά.

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε:

«Υπενθυμίζουμε ευγενικά στο επιβατικό κοινό, πως από τις 15 Ιανουαρίου του 2018 μόνο οι επιβάτες με προτεραιότητα επιβίβασης θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα. Όλοι οι υπόλοιποι επιβάτες θα μπορούν να μεταφέρουν μία μικρότερη χειραποσκευή στην καμπίνα, ενώ η δεύτερη (μεγαλύτερη) αποσκευή τους θα παραδίδεται δωρεάν στην πύλη επιβίβασης.

Μέσω της νέας αυτής πολιτικής, θα επιταχύνουμε την επιβίβαση και θα περιορίσουμε τις καθυστερήσεις, προσφέροντας παράλληλα μειωμένες τιμές και αυξημένο όριο κιλών κατά 33%».

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok