Εθνική Ασφαλιστική: Ταξίδι Επιβράβευσης Διακεκριμένων Συνεργατών σε Ντουμπάι και Σεϋχέλλες

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018 13:16

Δύο εξωτικούς προορισμούς είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν οι διακεκριμένοι συνεργάτες του εταιρικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο πλαίσιο του ετήσιου ταξιδιού επιβράβευσης της επίτευξης των παραγωγικών στόχων.

Πρώτος σταθμός το Ντουμπάι, η πόλη σύμβολο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που σήμερα εκτός από απτή απόδειξη της δυνατότητας του ανθρώπου να δαμάσει τη φύση, αποτελεί και το επίκεντρο των σημαντικότερων επιτευγμάτων της πλέον εξελιγμένης μηχανικής και αρχιτεκτονικής επιστήμης.

Η ομάδα των συνεργατών της Εθνικής Ασφαλιστικής που πλαισιώθηκε από τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Σταύρο Κωνσταντά, τον Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Σταύρο Καραγρηγορίου, και διευθυντικά στελέχη της Εταιρίας, περιηγήθηκε στο φαντασμαγορικό Ντουμπάι και είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα εμβληματικά κτήρια και τα σημαντικότερα αξιοθέατα της πολυπολιτισμικής μεγαλούπολης.

Επόμενος σταθμός το νησί Μαέ.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους των Σεϋχελλών, στο οποίο βρίσκεται η πρωτεύουσα του συμπλέγματος των 115 εξωτικών νησιών, Βικτώρια.

Η ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα φυσιολογία του νησιού, η μαγευτική και πυκνή βλάστηση, τα σπάνια είδη χλωρίδας και πανίδας, καθώς και το μωσαϊκό τριών διαφορετικών φυλών –της ινδικής, της ασιατικής και της αφρικανικής– που συνθέτουν τον πληθυσμό του, σε συνδυασμό με τις μοναδικές παραλίες, κάνουν τις Σεϋχέλλες τον ιδανικό εξωτικό προορισμό για εξερεύνηση, αλλά και χαλάρωση.

Οι διακεκριμένοι συνεργάτες και τα μέλη της διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από άκρη σε άκρη το κεντρικό νησί Μαέ, να επισκεφτούν την πρωτεύουσα Βικτώρια, τα κυριότερα ιστορικού ενδιαφέροντος σημεία και μνημεία, φυτείες και μονάδες επεξεργασίας καρύδας και το τροπικό μαγκρόβιο δάσος, το οποίο βρίσκεται υπό την προστασία της UNESCO.

Είχαν ακόμα τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα διάσημα για τη φυσική ομορφιά τους νησιά Πραλέν και Λα Ντιγκ. Το πρώτο, γνωστό και ως «Ιλ ντε Παλμ», φημίζεται για τις υπερμεγέθεις καρύδες του είδους Coco de Mer ή αλλιώς Καρύδες της Θάλασσας, βάρους 40 κιλών, ενώ το δεύτερο φιλοξενεί τον μεγαλύτερο πληθυσμό της γιγαντιαίας χερσαίας χελώνας της Αλντάμπρα.

Το μοναδικό αυτό εταιρικό ταξίδι έκλεισε με το επίσημο δείπνο, όπου συνεργάτες και διοίκηση δεσμεύτηκαν για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, ενώ ανανέωσαν την υπόσχεσή τους για τη συμμετοχή τους στον επόμενο μαγευτικό προορισμό της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok