Συνάντηση Μελών MDRT και Υποψηφίων 2014

Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014 13:28

Η πρώτη συνάντηση των μελών του MDRT για φέτος είχε διαφορετικό χρώμα και χαρακτήρα από τα συνηθισμένα.

Πρωτίστως προσπάθησε να συγκεντρώσει τα Μέλη του, σε έναν ιδιαίτερο χώρο μαζί με τους Aspirants, τους συναδέλφους δηλαδή που επιδιώκουν να ενταχθούν ως πλήρη μέλη.

Δεύτερον εξήρε την σημασία της διαδικασίας MENTORING-ASPIRANT και τους λόγους που ένας νέος συνάδελφος βρίσκει όφελος από αυτή.

Την ημερίδα παρακολούθησαν 120 συμμετέχοντες Μέλη, Υποψήφιοι και Προσκεκλημένοι.

Την ημερίδα άνοιξε ο Εκπρόσωπος Επικοινωνίας Μελών MDRT Ελλάδος 2013-2014 κ. Κυριάκος Χατζηστεφάνου τονίζοντας στην ομιλία του την σημασία του να είσαι μέλος του MDRT, αναλύοντας τα οφέλη του. Καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ενώ ευχαρίστησε συμμετέχοντες, χορηγούς και υποστηρικτές της ημερίδας όπως και απηύθυνε χαιρετισμό των απόντων, για προσωπικούς λόγους, εκτός Ελλάδος του κου Γιάννη Χατζάκη Country Chairman MDRT Greece 2008-2011 και COT, καθώς επίσης του κου Ζακ Σούση 20 χρόνια μέλος του MDRT ως το πρώτο μέλος στην Ελλάδα και COT.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Ελένη Γρυπάρη Πρόεδρος Επικοινωνίας Μελών MDRT Ευρώπης 2013-2014, ο κος Δημοσθένης Συκοβάρης Πρόεδρος Επικοινωνίας Μελών MDRT Ζώνης Ευρώπης 2013-2014 όπου απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό, καθώς και η πρώην Πρόεδρος MDRT Ευρώπης 2008-2011 κα Ρίτα Χριστοδουλάτου.

Χαιρετισμούς απεύθυναν οι εκπρόσωποι των Χορηγών της ημερίδας

κ.κ. Γιάννης Καντώρος Διευθυντής Πωλήσεων και Marketing για την Interamerican, Γεώργιος Ζερβουδάκης Head of Face-to-Face Distribution, με ευθύνη ανάπτυξης του Career Agency, του Direct Sales Force και του Independent Agency για την MetLife Alico ως PLATINUM χορηγοί.

Ο κος Κλέαρχος Πεφάνιος Deputy General Manager Agency System and Training για την International Life ως GOLD χορηγοί.

Η προσπάθεια της Επιτροπής Επικοινωνίας είχε στόχο το όφελος της ενημέρωσης των συμμετεχόντων με την παρουσία αρκετών ομιλητών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η ημερίδα να διαρκέσει τουλάχιστον 8 ώρες.

Τον συντονισμό και παρουσίαση των ομιλητών ανέλαβε ο κος Λάμπρος Αποστολιώτης μέλος της Επιτροπής Επικοινωνίας ως Area Chair Attiki 2013-2014.

Η συνάντηση προσπάθησε να καλύψει τις σύγχρονες απαιτήσεις των συναδέλφων για ενημέρωση στο ιδιαίτερο περιβάλλον που βιώνουμε όσο και την ανταλλαγή ιδεών.

Οι εξωτερικοί ομιλητές ήταν:

Κώστας Παπαϊωάννου Training Manager με Θέμα ανάπτυξης: “Ασφαλίσεις, συνεργασία, εμπιστοσύνη και διαπραγμάτευση”

Κέλλυ Χατζηδημητρίου Νομικός σύμβουλος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος με Θέμα ανάπτυξης : “Νέα Φορολογική Νομοθεσία – Ομαδικά Ασφαλιστήρια”

Γιάννης Πολλάλης, Καθηγητής Επιχειρησιακής Στρατηγικής & Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με Θέμα ανάπτυξης :”Ένα Ταξίδι Επιτυχίας αρχίζει από την Ανακάλυψη του Εαυτού μας…που τελειώνει όμως;”

Μαρία Δήμου, Ψυχολόγος, Επιστημονική Υπεύθυνη Ψυχολογίας στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης Πανεπιστημίου Πειραιώς (e-Learning) με Θέμα ανάπτυξης :“Ασφαλιστικός Σύμβουλος & Μέθοδος Επανένταξης στη Ζωή”

Οι ομιλητές μέλη του MDRT Ελλάδος ήταν:

Λουκάς Τουρνατζής, 3 χρόνια Μέλος MDRT και μέλος της Επιτροπής επικοινωνίας με Θέμα ανάπτυξης :”Το σύγχρονο ασφαλιστικό περιβάλλον και η αφοσίωση του πελάτη”

Συμεών Μακέδος, 2 χρόνια Μέλος MDRT με Θέμα ανάπτυξης: “Διαχρονική ανάπτυξη των πωλήσεων”

Σοφία Ζερβουδάκη, 5 χρόνια Μέλος MDRT και μέλος της Επιτροπής επικοινωνίας με Θέμα ανάπτυξης: “Η Τέχνη της Πώλησης της Ασφάλειας Ζωής”

Τέλος έγινε συζήτηση πάνελ μελών του MDRT Ελλάδος με θέμα: “Οδηγίες Καθημερινής Χρήσεως”

Στο πάνελ συμμετείχαν ο κος Λάμπρος Αποστολιώτης 14 χρόνια Μέλος MDRT και μέλος της Επιτροπής Επικοινωνίας, ο κος Στέλιος Βαφείδης 8 χρόνια Μέλος MDRT , η κα Σταυρούλα Επιτροπάκη 8 χρόνια Μέλος MDRT και ο κος Κάρολος Μαρκουίζος 10 χρόνια Μέλος MDRT .

Ευχάριστη έκπληξη στο κλείσιμο της ημερίδας ήταν η παρουσία του Εκπαιδευτή-Μαέστρου κου Κώστα Σιμάτου που προσπάθησε εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στην τέχνη του Κύκλου Κρουστών δίνοντας μία διαφορετική νότα την οποία απόλαυσαν όσοι παρέμειναν μέχρι τέλους!!!

Θυμίζουμε και πάλι πως Ο Οργανισμός Million Dollar Round Table (MDRT), The Premier Association of Financial Professionals, που δημιουργήθηκε το 1927, είναι μια διεθνής, ανεξάρτητη ένωση περισσότερων από 38.000 από τους κορυφαίους επαγγελματίες ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών από 450 Εταιρίες σε 76 κράτη.

Τα μέλη του MDRT επιδεικνύουν άριστες επαγγελματικές γνώσεις, εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και τηρούν τον αυστηρό κώδικα δεοντολογίας του Οργανισμού. Η συμμετοχή ως μέλος στο MDRT αναγνωρίζεται διεθνώς ως Πρότυπο Αριστείας στο επάγγελμα του ασφαλιστικού και χρηματοοικονομικού συμβούλου.

Videos

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

  • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok