Ξεκινά στις 18.00 το WEB Conference της ΕΑΕΕ για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση με θέμα «Ασφαλιστικός κλάδος: Η πρόκληση της επόμενης μέρας»

Τρίτη, 05 Μαΐου 2020 15:12
Ξεκινά στις 18.00 το WEB Conference της ΕΑΕΕ για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση με θέμα «Ασφαλιστικός κλάδος: Η πρόκληση της επόμενης μέρας»

Πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα στις 18:00 το web conference της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) με θέμα «Ασφαλιστικός κλάδος: Η πρόκληση της επόμενης μέρας».

Σε μια πρωτοφανή συνεύρεση οι ασφαλιστές, ο επιμελητηριακός θεσμός, οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, η κυβέρνηση, η κορυφαία παρουσία της ΤτΕ ως εποπτικής αρχής, θα τοποθετηθούν, θα προβληματιστούν και θα συζητήσουν σε μια κοινή βάση.

Είναι η πρώτη φορά που τόσο ο επιμελητηριακός θεσμός μέσω του προέδρου του ΕΕΑ και Αντιπροέδρου της ΚΕΕΕ κ. Ι Χατζηθεοδοσίου, όσο και η συσπειρωμένη πανελλαδικά ασφαλιστική διαμεσολάβηση με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο -της ΕΑΔΕ- τον κ. Δ. Γαβαλάκη, γγ και πρόεδρο της Επιτροπής Διαμεσολάβησης του ΕΕΑ, συμμετέχουν σε μια κορυφαία συνάντηση για το μέλλον της ιδιωτικής ασφάλισης με συνομιλητές τον διοικητή της ΤτΕ, κ. Ι. Στουρνάρα, τον υπουργό Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, κ. Α. Γεωργιάδη, τον οικοδεσπότη διοργανωτή του Web Conference κ. Αλ. Σαρρηγεωργίου, καθώς και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γ. Τσίπρα.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Γαβαλάκης συμμετέχει ως εκπρόσωπος της ΕΑΔΕ, του συντονιστικού οργάνου των Πανελλήνιων σωματείων (Δευτεροβάθμιων και Πρωτοβάθμιων) όλων των κατηγοριών της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης που είναι οι Μεσίτες Ασφαλίσεων όπως εκπροσωπούνται πανελλαδικά από τον ΣΕΜΑ , οι Πράκτορες Ασφαλίσεων – οι οποίοι εκπροσωπούνται από την ΠΟΑΔ και τα πρωτοβάθμια σωματεία.

Τους Συντονιστές Ασφαλιστικών πρακτόρων όπως εκπροσωπούνται από τον ΠΣΣΑΣ και τον ΠΣΑΣ ο οποίος έχει στο δυναμικό του σε μεγάλο ποσοστό τους ασφαλιστικούς πράκτορες αποκλειστικής συνεργασίας. Οι πρόεδροι των ανωτέρω Σωματείων επέλεξαν τν κ. Γαβαλάκη να εκπροσωπήσει τον κλάδο καταθετωντας τις απόψεις όλων των παραπάνω όπως αυτές υποβλήθηκαν τις τελευταίες μέρες.

Εκατοντάδες στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς και αριθμητικά ανάλογα ερωτήματα θα πλαισιώσουν αυτή την κοινή παρουσία όλων των συντελεστών που μπορούν να καθορίσουν την «επόμενη ημέρα της ιδιωτικής ασφάλισης». Το επιδιωκόμενο μέσα από της προσπάθεια αυτή είναι να γίνει ένα ακόμη βήμα με ουσιαστικά αποτελέσματα για τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Αναμένεται ότι τα συμπεράσματα θα είναι ιδιαιτέρως σημαντικά και εποικοδομητικά για την ιδιωτική ασφάλιση. Θα συντελέσουν στην περαιτέρω εξέλιξή της η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι ενδιαφέρουσα και θα στηρίξει την μετάβαση της ελληνικής οικονομίας σε μια νέα καλύτερη εποχή.

Για εγγραφή στο Webconference της ΕΑΕΕ πατήστε εδώ

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok