Mega Brokers: To 1o Διαδικτυακό Συνέδριο Βραβεύσεων στην ασφαλιστική αγορά (vid)

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 13:05
Mega Brokers: To 1o Διαδικτυακό Συνέδριο Βραβεύσεων στην ασφαλιστική αγορά (vid)

Tα Sales Awards της Mega Brokers, το 1o Διαδικτυακό Συνέδριο Βραβεύσεων στην ασφαλιστική αγορά, πραγματοποιήθηκαν, στις 20 Ιανουαρίου, σε ένα διαφορετικό “stage”, με παρουσιάστρια την δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου, με όλη τη λάμψη που αρμόζει σε όλους όσους παρακολούθησαν και ιδιαίτερα σε αυτούς που βραβεύθηκαν για τα παραγωγικά τους αποτελέσματα το 2019.
Το συνέδριο εξελίχθηκε σε μία διαδικτυακή γιορτή την οποία τίμησαν στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς με τις δηλώσεις και τα μηνύματα ευχών και αισιοδοξίας για την εταιρεία και για τη νέα χρονιά.

Η παρουσιάστρια καλωσόρισε αρχικά τον Πρόεδρο της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών και CEO της Eurolife, κ. Αλέξανδρο Σαρρηγεωργίου, ενώ ακολούθησαν συνδέσεις με τους κ.κ. Χρήστο Κάτσιο, Δ/ντα Σύμβουλο της Groupama Ασφαλιστικής, Γιάννη Καντώρο, Δ/ντα Σύμβουλο της Interamerican, Σταύρο Κωνσταντά, Δ/ντα Σύμβουλο της Εθνικής, Giuseppe Zorgno, επικεφαλής της AIG στην Ελλάδα, Κάρολο Σαΐα, CEO της Interasco, και Νίκο Αντιμησάρη, Δ/ντα Σύμβουλο της Ergo Ασφαλιστικής.

Όλοι οι καλεσμένοι ομιλητές αναφέρθηκαν στις πρωτιές και διακρίσεις που έχει αποσπάσει η Mega Brokers για τα εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα τόσο για το 2019 όσο και για το 2020, αντικατοπτρίζοντας την εμπιστοσύνη της ασφαλιστικής αγοράς αλλά και τον αυξημένο αριθμό των διαμεσολαβητών που επιλέγουν την εταιρεία ως συνεργάτη για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και σε πρακτικές που αποβλέπουν σε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και σε τεχνολογικές εξελίξεις αναφέρθηκαν στις ομιλίες τους και τα στελέχη της Mega Brokers, κ.κ. Διογένης Μπαχτιάρογλου, Διευθυντής του τομέα Εμπορικών Λειτουργιών και Μιχάλης Κωστής, Διευθυντής Διοικητικών Λειτουργιών και Οργάνωσης.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και για το My ACCOUNT, που αποτελεί το πρώτο βήμα στην ψηφιακή σχέση μεταξύ Mega Brokers - Συνεργάτη - Πελάτη. Συγκεκριμένα πρόκειται για τη νέα υπηρεσία που προσφέρει η εταιρεία σε όλους τους συνεργάτες της και αφορά στη δημιουργία της προσωπικής ψηφιακής σελίδας του κάθε πελάτη των συνεργατών της Mega Brokers μέσω τις οποίας έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται τα συμβόλαιά του.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της Mega Brokers, κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος κατέδειξε με την ομιλία του πώς η πιο μοντέρνα προσέγγιση και στρατηγική έχει συμβάλει σημαντικά στην αναδιάρθρωση της εταιρείας, κάνοντας ξεκάθαρο το μήνυμα: «Το 2021 μας βρίσκει πιο ισχυρούς από ποτέ», με σαφείς αποδέκτες συνεργάτες και εταιρείες.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με το υψηλής συναισθηματικής αξίας για την οικογένεια Χατζηθεοδοσίου Βραβείο «ΚΑΡΒΟΥΝΗ», που τα τελευταία 13 χρόνια στηρίζει οικονομικά με σημαντικές χορηγίες και δράσεις μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Φέτος η εταιρεία επέλεξε να στηρίξει το ορφανοτροφείο θηλέων η «ΜΕΛΙΣΣΑ», με αντικείμενο την παιδική προστασία για κορίτσια, αποδεικνύοντας πως για τη Mega Brokers η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής της και της φιλοσοφίας της.

Ξεχωριστές ήταν οι βραβεύσεις των 43 συνεργατών που ήταν και η κορυφαία στιγμή για τους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης!

Με σύγχρονο τρόπο παρουσίασης, με στιγμιότυπα από την στιγμή παράδοσης του βραβείου αλλά και με τις σύντομες δηλώσεις έγινε ξεκάθαρο πως η παραμονή στην κορυφή των εξελίξεων της αγοράς ιδιωτικής ασφάλισης είναι αποτέλεσμα ομαδικής συνεργασίας και μια επάξια επιβράβευση για όλους.

Με ηχηρά μηνύματα ξεκίνησε την ομιλία του και ο Πρόεδρος και ιδρυτής της Mega Brokers, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Παραμένοντας πιστός στη δέσμευση και στο όραμά του για ανάπτυξη της εταιρείας, με επίκεντρο τους συνεργάτες, ο κ. Χατζηθεοδοσίου έθεσε το δικό του στόχο: «Η πορεία της εταιρείας θα συνεχιστεί ακόμη πιο δυναμικά και το 2021. Ενισχύοντας την ανταγωνιστικότητά μας, τροφοδοτούμε την αγορά με ψηφιακά εργαλεία, καλύτερες αμοιβές και πρόσβαση σε ποιοτική πωλησιακή εκπαίδευση».

Σημαντική στιγμή αποτέλεσε και η προβολή βίντεο για τη συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινούπολης, την ΑΕΚ, μια ομάδα-σύμβολο, Με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα με δηλώσεις των παικτών της ΑΕΚ, οι οποίοι και έδωσαν συγχαρητήρια στους συνεργάτες της Mega για την βράβευσή τους.

ΠΑΕ ΑΕΚ & MEGA Brokers «σκοράρουν» μαζί, λοιπόν, και το 2021, καθώς η Mega Brokers αποτελεί Επίσημο Ασφαλιστικό Συνεργάτη της ομάδας και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ασφάλισης της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μία έκπληξη στο τέλος περίμενε τους συνεργάτες, καθώς παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τα αποτελέσματα από 3 σημαντικούς διαγωνισμούς πωλήσεων της εταιρείας για το 2020, με έπαθλο ταξίδια και σημαντικά δώρα σε iMac, iphone, iPad.

Η Mega Brokers καινοτόμησε για ακόμη μια φορά με τη διαδικτυακή πλατφόρμα βραβεύσεων! Την επιτυχία του όλου εγχειρήματος δεν μαρτυρούν μόνον οι αριθμοί με τις συμμετοχές των θεατών, αλλά και η ενθουσιώδης ανταπόκριση του κοινού, με ευχαριστήρια μηνύματα που κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! «Ήταν μια σημαντική εμπειρία που όμως ευχόμαστε του χρόνου να τη ζήσουμε όλοι μαζί, από κοντά!», τονίζει η εταιρεία στο δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok