«Πλάνο Υγείας» από την Υδρόγειο Ασφαλιστική

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021 12:36

Δυναμική είσοδο στον κλάδο ασφαλίσεων υγείας κάνει η Υδρόγειος Ασφαλιστική παρουσιάζοντας τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά προγραμμάτων «Πλάνο Υγείας».

Απαντώντας ολιστικά στις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής και τις αυξημένες ανάγκες των σύγχρονων ανθρώπων για ποιότητα και αξιοπιστία στη φροντίδα της υγείας τους, το «Πλάνο Υγείας» της Υδρογείου Ασφαλιστικής, αναπτύσσεται στους δύο βασικούς άξονες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας, παρέχοντας εύρος επιλογών μέσα από πέντε ειδικά σχεδιασμένες προτάσεις ασφάλισης.

Συγκεκριμένα:

  • Το «Πλάνο Υγείας – Primary» αναφέρεται στην πρωτοβάθμια φροντίδα και περιλαμβάνει δύο προγράμματα (Standard & Advance), τα οποία εστιάζουν στη σφαιρική πρόληψη και θωράκιση της υγείας, παρέχοντας πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου σχετικές υπηρεσίες: απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις, ιατρικές επισκέψεις, προληπτικούς ελέγχους και επιπλέον παροχές και εξειδικευμένες εξωνοσοκομειακές υπηρεσίες, με ιδιαίτερη μέριμνα για τις ανάγκες της οικογένειας και των παιδιών.
  • Το «Πλάνο Υγείας – Hospital» αφορά τη δευτεροβάθμια φροντίδα και περιλαμβάνει μία πλήρη σειρά προτάσεων ασφάλισης (Standard, Comfort & Exclusive) για την κάλυψη της νοσοκομειακής περίθαλψης από ασθένεια και ατύχημα. Κάθε μία από αυτές έχει σχεδιαστεί ώστε να ανταποκρίνεται σε διαφορετικές ανάγκες. Οι καλύψεις, ανάλογα με το πρόγραμμα, εκτείνονται σε όλο το εύρος των αναγκών μιας πιθανής νοσηλείας σε Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και της αποκατάστασης, του έκτακτου περιστατικού, των σχετιζόμενων εξετάσεων, της υγειονομικής μεταφοράς κ.α.

«Η μακρά πορεία μας στην ασφαλιστική αγορά και το όραμά μας, που έχει πάντα ως επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, μπαίνουν σε νέα τροχιά, ενισχύονται και ολοκληρώνονται με την είσοδό μας στον κλάδο υγείας» δηλώνει σχετικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Υδρογείου Ασφαλιστικής, Παύλος Κασκαρέλης. «Η υγεία, το υπέρτατο αγαθό, και η προστασία της αποτελούν σήμερα ύψιστη προτεραιότητα. Έχοντας επενδύσει με σοβαρότητα στο νέο μας εγχείρημα, στην υψηλή τεχνογνωσία των ανθρώπων του νέου κλάδου υγείας και τις ισχυρές συνεργασίες με τους καλύτερους παρόχους υγείας στην Ελλάδα, θέτουμε στη διάθεση του κοινού μία σύγχρονη, προσεκτικά μελετημένη και ολοκληρωμένη πρόταση για τη φροντίδα της υγείας που απευθύνεται σε κάθε Έλληνα».

Κύρια πλεονεκτήματα των προγραμμάτων «Πλάνο Υγείας» αποτελούν:

  • Η ολιστική προσέγγιση στην ασφάλιση της υγείας με πλούσιες καλύψεις που αφορούν στους διάφορους τομείς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης καθώς και επιπλέον παροχές και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας οι οποίες, ανάλογα με τις επιλογές του ασφαλισμένου, ενσωματώνονται στο συμβόλαιο καλύπτοντας σφαιρικά τις ανάγκες του.
  • Η ευρύτητα επιλογών και η ευελιξία: Τα προγράμματα έχουν σχεδιασθεί ώστε να ανταποκρίνονται σε ένα ευρύ φάσμα αναγκών των σύγχρονων ανθρώπων. Ταυτόχρονα παρέχουν πολλαπλές επιλογές ως προς τα όρια κάλυψης, τις παροχές, τις θέσεις νοσηλείας, τις απαλλαγές, κ.α., καθώς και δυνατότητα συνδυασμού προγραμμάτων σε οικογενειακά συμβόλαια. Έτσι κάθε ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει το ατομικό ή οικογενειακό πρόγραμμα που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και τις οικονομικές του δυνατότητες.
  • Οι ειδικές παροχές και τα προνόμια με άμεσο οικονομικό όφελος για τον ασφαλισμένο (κατάργηση απαλλαγής για νοσηλεία από ατύχημα, επιβράβευση σε περίπτωση συμμετοχής άλλου ασφαλιστικού φορέα, οικογενειακές εκπτώσεις, κ.α.)
  • Η πρόσβαση σε ένα ευρύ, πανελλαδικό δίκτυο κορυφαίων νοσηλευτικών ιδρυμάτων, συνεργαζόμενων ιατρών και διαγνωστικών κέντρων / πολυϊατρείων.

Επιπλέον, τα προγράμματα  «Πλάνο Υγείας – Primary» και «Πλάνο Υγείας – Hospital» πλαισιώνονται από τις δύο αντίστοιχες, εξειδικευμένες 24ωρες γραμμές υγείας, που βρίσκονται στη διάθεση των ασφαλισμένων κάθε φορά που θέλουν να κάνουν χρήση του συμβολαίου τους παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες, όπως πληροφόρηση για το δίκτυο υγείας, ενημέρωση και καθοδήγηση για καλύψεις και διαδικασίες, προέγκριση νοσηλείας, κ.α.

Τα νέα προγράμματα «Πλάνο Υγείας» διατίθενται ήδη από το δίκτυο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Υδρογείου Ασφαλιστικής σε όλη την Ελλάδα.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok