Ευρωπαϊκή Πίστη: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βραβεύσεων του Δικτύου Πωλήσεων για το 2020

Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 14:37
Ευρωπαϊκή Πίστη: Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βραβεύσεων του Δικτύου Πωλήσεων για το 2020

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βραβεύσεων των κορυφαίων παραγωγικά Συνεργατών της Εταιρίας για το 2020, η οποία διοργανώθηκε σε ειδικά διαμορφωμένη για την Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, διαδικτυακή πλατφόρμα. Την εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν περισσότεροι από 1.200 Συνεργάτες της Εταιρίας, από ολόκληρη την Ελλάδα.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Γιώργος Γκοτζαγεώργης, Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων, ο οποίος απηύθυνε τον αρχικό χαιρετισμό, δίνοντας συγχαρητήρια στους επιτυχόντες που κατάφεραν μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, να ολοκληρώσουν με επιτυχία το πολύτιμο έργο τους.

Η κα Βασιλική Ρούσση, Εμπορική Διευθύντρια, χαιρέτισε τους συμμετέχοντες και έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες. Η κυρία Ρούσση στάθηκε στο γεγονός πως η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι η μόνη πλέον ηγέτιδα ελληνική ασφαλιστική Εταιρία και θα συνεχίσει να αποτελεί πρότυπο οργάνωσης, βασιζόμενη αποκλειστικά στο Δίκτυο Πωλήσεών της. Στη συνέχεια, ευχήθηκε στους βραβευόμενους ανάλογες κατακτήσεις στόχων και τα επόμενα χρόνια, δηλώνοντας πως η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει την οικονομική ρώμη, αλλά και την τεχνογνωσία να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Ακολούθησε η ομιλία του κ. Νικόλαου Χαλκιόπουλου, Προέδρου Δ.Σ. και Γενικού Διευθυντή Χαρτοφυλακίου, ο οποίος συνεχάρη τους επιτυχόντες και εξήρε το Δίκτυο Πωλήσεων, το οποίο όπως ανέφερε, κατάφερε να φέρει την Εταιρία στην καλύτερη οικονομική κατάσταση από ιδρύσεώς της. Τόνισε μάλιστα πως οι στόχοι επετεύχθησαν, παρά τις αντιξοότητες της πανδημίας και αυτό αποτελεί όχι μόνο ένα σπουδαίο επίτευγμα, αλλά και οδηγό για το μέλλον.

Την ενότητα των πρώτων χαιρετισμών και ομιλιών έκλεισε ο κ. Στέφανος Βερζοβίτης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών. Ο κύριος Βερζοβίτης αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του στους βραβευόμενους, αναφέρθηκε στην αξιοσημείωτη στάση και ατομική ευθύνη που επέδειξαν και συνεχίζουν να επιδεικνύουν το Δίκτυο Πωλήσεων και το Προσωπικό Εσωτερικών Υπηρεσιών, αναφορικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας. Κλείνοντας το χαιρετισμό του, επεσήμανε πως τα σπουδαία αποτελέσματα, όχι μόνο δημιούργησαν κέρδη – ρεκόρ για την Εταιρία, αλλά αποτέλεσαν την κύρια αφορμή για την άνοδο του Δείκτη Φερεγγυότητας, σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα.

Αμέσως μετά τις αρχικές ομιλίες και τους χαιρετισμούς, σειρά είχαν οι πολυαναμενόμενες βραβεύσεις των Κορυφαίων Συνεργατών για το 2020. Οι Διευθυντές Πωλήσεων, οι Περιφερειακοί Διευθυντές, καθώς και οι Διευθυντές Καταστημάτων της Εταιρίας, είχαν την ευκαιρία να απονείμουν τα βραβεία στους επιτυχόντες και να τους ευχηθούν συγχαρητήρια και ανάλογες διακρίσεις στο μέλλον.

Οι βραβευόμενοι εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους για την καθολική στήριξη της Εταιρίας σε κάθε βήμα της προσπάθειάς τους, δηλώνοντας πως η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί το έναυσμα για νέες επιτυχίες.

Όπως αναφέρει η Εταιρία στην ανακοίνωσή της, στο διάλειμμα των δύο ενοτήτων των βραβεύσεων έλαβε μέρος η πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του κ. Νίκου Μωράκη, Αρχισυντάκτη της εταιρίας Morax Media, με τίτλο «Insurance Marketing Tools 2021 – Τα εργαλεία επικοινωνίας του σύγχρονου Ασφαλιστή». Μέσα από την παρουσίασή του ο κύριος Μωράκης, κατέδειξε τις σύγχρονες τάσεις του Marketing και της Επικοινωνίας στον Ασφαλιστικό Κλάδο, αναδεικνύοντας τα νέα ψηφιακά εργαλεία και τακτικές, τα οποία μπορούν οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές να εντάξουν στην καθημερινή τους επικοινωνία με το κοινό.

Η εκδήλωση έκλεισε με την τοποθέτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Χρήστου Γεωργακόπουλου, ο οποίος δήλωσε: «Αποτελεί ύψιστη τιμή για τη Διοίκηση της Εταιρίας να απονέμει αυτά τα βραβεία στους Συνεργάτες της, καθώς μέσα από αυτή τη βράβευση, αναγνωρίζεται το πολύτιμο και μοναδικό έργο του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή. Ένα έργο, του οποίου την πολυτιμότητα την αναγνωρίζουμε όλοι μας εδώ στην Ευρωπαϊκή Πίστη. Θερμά συγχαρητήρια σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά για τη διάκριση που πετύχατε και είμαστε σίγουροι πως η συνέχεια θα είναι ανάλογη».

Η Ευρωπαϊκή Πίστη θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους Συνεργάτες της, παρέχοντας τους σύγχρονες μεθόδους εκπαίδευσης, πολύτιμα ψηφιακά εργαλεία, αλλά και κάθε δυνατό εφόδιο, προκειμένου να διευκολύνει το καθημερινό τους έργο. Η Εταιρία, περήφανη για το Δίκτυο Πωλήσεών της, θα συνεχίσει να έχει ως μοναδικό μοχλό ανάπτυξης των εργασιών της, τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή.

Οι βραβευθέντες

Διάκριση σε Σύνολο Παραγωγής

1. Κουμαρίνος Σαράντος
2. Τουλουμτζίδης Ευστάθιος Ε.Π.Ε.
3. Τάγκης Δημήτριος
4. Ρόκκος Ανδρέας
5. Altius Insurance Ι.Κ.Ε.
6. Σκάρπα Ι.Κ.Ε.
7. Μπακρατσάς Ιωάννης
8. Μπάρκας Κων/νος – Κάρολος
9. Παγκρήτια Ασφαλιστική
10 L.G Insurance & ΣΙΑ Ε.Ε.
11. Μανιατάκου Ανθή
12. Μπολτσής Κωνσταντίνος
13. Γροπατσάκης Δημήτριος – Αδάμ
14. Συράκης Άγγελος
15. Λιονάκης Ιωάννης Ι.Κ.Ε.

Διάκριση στην Ενιαία Νέα Παραγωγή

1. Θεοδωρόπουλος Αλέξανδρος
2. Μπονάτσου Ευαγγελία
3. Σαμολαδάς Ι. – Γεωργαρούδη Μ. Ο.Ε.
4. Κουτσογεωργάκης Γεώργιος
5. Cover Risk Μ.Ι.Κ.Ε.
6. Δάκα Ευφροσύνη Ε.Ε.
7. Marsh L.L.C.
8. Κουτσονίκας Δημήτριος
9. Σταμπουλίδης Π. Μ.Ι.Κ.Ε.
10. Καμπάνταης Ανδρέας
11. Αναστασιάδης Ι. Μ.Ι.Κ.Ε.
12. Λαμπίρης Ν. & ΣΙΑ Ε.Ε.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok