Το Pricefox ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με την Ergo Ασφαλιστική Α.Ε.

Τρίτη, 05 Οκτωβρίου 2021 16:36
Το Pricefox ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με την Ergo Ασφαλιστική Α.Ε.

To Pricefox έχει εισέλθει στο χώρο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα, μέσω της καινοτόμας πλατφόρμας σύγκρισης τιμών, του Pricefox. Το Pricefox υποστηρίζεται από την εμπειρία και την επιχειρηματική αφοσίωση δύο πολύ ισχυρών εταίρων, του ομίλου Antenna και της Compare Europe Group, μέλος της Nova Founders Capital.

Το Pricefox από σήμερα εντάσσει στην πλατφόρμα την Ergo ασφαλιστική φτάνοντας συνολικά τις 16 συνεργασίες, θα συνεχίσει να εμπλουτίζει τις συνεργασίες τους επόμενους μήνες. To Pricefox βοηθάει τους Έλληνες καταναλωτές να βρουν και να αγοράσουν την καλύτερη ασφάλεια αυτοκινήτου για αυτούς σε τρία απλά βήματα και να εξοικονομήσουν έως και 172 € ετησίως.

Ο Γενικός Διευθυντής του Antenna Amplifier, Greg Miall, ανέφερε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με την Compare Europe Group και τη νέα μας πλατφόρμα. Οι Έλληνες καταναλωτές έχουν προσαρμοστεί πολύ γρήγορα στα ψηφιακά κανάλια κατά τη διάρκεια της πανδημίας και πιστεύουμε ότι το Pricefox θα δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες να αγοράσουν την καλύτερη ασφάλεια για το αυτοκίνητό τους γρήγορα και εύκολα, εξοικονομώντας χρήμα και χρόνο».

Ο CEO της Compare Europe Group και Partner στη Nova Founders Capital, Stefan Bruun, δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που φέρνουμε την πλατφόρμα μας και την εμπειρία μας στην Ελλάδα και δίνουμε τη δυνατότητα στους Έλληνες καταναλωτές να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της πιο καινοτόμας πλατφόρμας σύγκρισης τιμών, όπως κάνουν ήδη περισσότερο από 1 εκατομμύριο καταναλωτές σε άλλες 15 χώρες».

Ο Δημήτρης Τσατίρης, Γενικός Διευθυντής του Pricefox, ανέφερε:

«Σκοπός μας είναι οι συνεργασίες μας να εξασφαλίζουν αξιοπιστία και φερεγγυότητα στους πελάτες μας και εμείς με την σειρά μας να βρίσκουμε τις καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας και να προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στην Ελλάδα. Οι καταναλωτές συγκρίνουν πλέον προσφορές από 16 ασφαλιστικές εταιρείες γρηγορότερα από οπουδήποτε αλλού, καθώς καταφέραμε να δίνουμε προσφορές μόλις 30 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ο πελάτης βάλει την πινακίδα του, κάνοντας το Pricefox την γρηγορότερη πλατφόρμα στην Ελλάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι ασφαλιστικές εταιρείες μας εμπιστεύονται και εμείς με τη σειρά μας θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τους Έλληνες καταναλωτές σχετικά με την ασφάλιση και την σημασία της, καθώς και να τους βοηθάμε να βρίσκουν τις καλύτερες προσφορές της αγοράς».

Videos

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

  • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok