Η ERGO Ασφαλιστική ενισχύει την παρουσία της στις Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021 14:38
Η ERGO Ασφαλιστική ενισχύει την παρουσία της στις Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας

Η ERGO Ασφαλιστική διοργάνωσε μια σειρά από ενημερωτικές διαδικτυακές συναντήσεις με όλα τα Δίκτυα Συνεργατών της παρουσία του CEO της εταιρείας κ. Νίκου Αντιμησάρη καθώς και στελεχών της διοίκησης με στόχο τη σταθερή επικοινωνία και ενημέρωσή τους για θέματα που αφορούν το στρατηγικό πλάνο ενεργειών της εταιρείας.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Αντιμησάρης στην εισαγωγική του ομιλία, μεταξύ άλλων δήλωσε: «Κύριος άξονας της στρατηγικής της ERGO Ασφαλιστικής για τα επόμενα χρόνια αποτελεί η ενίσχυση της παρουσίας της στις Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας με στόχο να αναδειχθεί ηγέτης και σε αυτούς τους κλάδους ασφάλισης. Η στρατηγική αυτή περιλαμβάνει ένα πλάνο ενεργειών εστιάζοντας στη συνεχή αναβάθμιση των προϊόντων της, αλλά και των υπηρεσιών της, πάντοτε με βάση το όραμά της να γίνει η πρώτη επιλογή για τους πελάτες και τους συνεργάτες της».

Η εταιρεία προχώρησε σε μια σειρά ανακοινώσεων προς τους Συνεργάτες της που αφορούν στις στρατηγικές πρωτοβουλίες της για τις Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας. Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκε η πλήρης αυτοματοποίηση της διαδικασίας υποβολής της αίτησης ασφάλισης για όλα τα προϊόντα Ζωής και Υγείας μέσω της εφαρμογής ERGO SalesBOX, με πολύ σημαντικά οφέλη για τους Συνεργάτες, αλλά και για τους Ασφαλισμένους της. Η νέα αυτή ψηφιακή διαδικασία επιτρέπει την άμεση και εύκολη πρόσβαση και διαχείριση προσφορών και αιτήσεων στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, για το σύνολο των προϊόντων Ζωής και Υγείας, μέσω ενός φιλικού και σύγχρονου εργαλείου, ενώ ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα στον πελάτη, με ένα κλικ, να υπογράφει ηλεκτρονικά την αίτηση, μέσω της εφαρμογής ERGO eSign. Μέσω της ηλεκτρονικής αίτησης ασφάλισης καταργείται η γραφειοκρατία και τα χειρόγραφα έγγραφα, ενώ παράλληλα μειώνεται σημαντικά ο χρόνος έκδοσης και παραλαβής των ασφαλιστηρίων συμβολαίων.
Κατά τη διάρκεια αυτών των ενημερωτικών συναντήσεων, ο Διευθυντής του Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας κ. Δημήτρης Σπανός είχε την ευκαιρία να απευθυνθεί στους Συνεργάτες της εταιρείας δίνοντας το στίγμα για τις επόμενες προγραμματισμένες ενέργειές της που στοχεύουν στην προσαρμογή και διεύρυνση της γκάμας προσφερόμενων προϊόντων, στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους συνεργάτες και πελάτες της, καθώς και στον λειτουργικό μετασχηματισμό του Τομέα. Ο κ. Σπανός μίλησε διεξοδικά για τις νέες αναβαθμισμένες καλύψεις υγείας, αλλά και για τα σύγχρονα προϊόντα που προετοιμάζει η έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα του, μεταξύ των οποίων και ασφαλιστικά επενδυτικά προγράμματα Unit Linked. Αναφερόμενος στην ένταξη των προϊόντων Ζωής και Υγείας στο ERGO SalesBOX δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σκοπεύουμε να καταστήσουμε την ERGO πρότυπο πελατοκεντρικού χαρακτήρα και ποιότητας υπηρεσιών. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην καινοτομία και τις νέες ψηφιακές λύσεις και σε αυτό το πλαίσιο, η αυτοματοποιημένη διαδικασία υποβολής αιτήσεων αποτελεί μόνο το πρώτο βήμα της προσπάθειάς μας για παροχή νέων αναβαθμισμένων υπηρεσιών και προϊόντων στις Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας, ώστε να ανταποκρίνονται άμεσα και αποτελεσματικά στις σύγχρονες ανάγκες και επιδιώξεις των πελατών και των συνεργατών μας».

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok