Νέος κύκλος εκπαιδεύσεων οδικής ασφάλειας από την Groupama Ασφαλιστική & το Ι.Ο.ΑΣ.

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 13:49
Νέος κύκλος εκπαιδεύσεων οδικής ασφάλειας από την Groupama Ασφαλιστική & το Ι.Ο.ΑΣ.

Η Groupama Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεργασίας της με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», συνεχίζει και αναπτύσσει το πλάνο εκπαιδεύσεων οδικής ασφάλειας για τους εργαζόμενους και συνεργάτες της, πελάτες, αλλά και Δημοτικά σχολεία.

Τα επιτυχημένα σεμινάρια για την αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων επέστρεψαν εμπλουτίζοντας εκ νέου το πρόγραμμα δράσεων Κοινωνικής Υπευθυνότητας της εταιρείας. Μέσα από εξειδικευμένες θεωρητικές παρουσιάσεις, αλλά και μέσα από βιωματικές εμπειρίες, όπως η μοναδική οδική προσομοίωση που προσφέρει το Ινστιτούτο, οι εκάστοτε συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες γνώσεις και να ευαισθητοποιηθούν σχετικά με το πάντα επίκαιρο ζήτημα της ασφαλούς οδήγησης.

Οι πρώτες δύο εκπαιδεύσεις για τους νέους εργαζόμενους της Groupama Ασφαλιστικής πραγματοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Αθήνα το διήμερο 23 & 24 Μαΐου, ενώ σχεδόν ένα μήνα αργότερα, στις 21 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η αντίστοιχη εκπαίδευση για πελάτες και συνεργάτες της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace. Δεδομένης της εξαιρετικά θετικής ανταπόκρισης, ο κύκλος σεμιναρίων της Groupama Ασφαλιστικής με το I.O.AΣ θα συνεχιστεί από το Σεπτέμβριο στην Αθήνα.

Συμπληρωματικά υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο των εκπαιδεύσεων, πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο, με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής και τη συμμετοχή 14 σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης από όλη την Αττική, ένα από τα μακροβιότερα προγράμματα του Ι.Ο.ΑΣ., το «Ασφαλώς Ποδηλατώ», το οποίο απευθύνεται σε μαθητές της Δ’, Ε’ & ΣΤ’ τάξης του δημοτικού. Τα παιδιά, μέσα από τα βιωματικά εργαστήρια του Ι.Ο.ΑΣ., είχαν την ευκαιρία να μάθουν με ευχάριστο τρόπο τους σωστούς κανόνες κυκλοφορίας, να εξοικειωθούν με ειδικά θέματα που αφορούν το ποδήλατο και τον ποδηλάτη και να ανακαλύψουν τα μυστικά ενός φιλικού προς το περιβάλλον τρόπου μετακίνησης.

Ο Κωστής Γκορτζής, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Groupama Ασφαλιστικής σχολίασε σχετικά «Μετά από δύο χρόνια αναγκαστικής αποχής, δε θα μπορούσαμε να μην επανεκκινήσουμε τις επιτυχημένες εκπαιδεύσεις οδικής ασφάλειας που παρέχουμε σε συνεργασία με το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς». Το ενδιαφέρον από τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής, παραμένει εξαιρετικά υψηλό και η εταιρεία ανταποκρίνεται σχεδιάζοντας τα επόμενα σεμινάρια, συμβάλλοντας από πλευράς της σε έναν ασφαλέστερο κόσμο».

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok