Fourlis: Εισέρχεται στον κλάδο υγείας και ευεξίας σε συνεργασία με την Holland & Barrett

Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2022 19:27
Fourlis: Εισέρχεται στον κλάδο υγείας και ευεξίας σε συνεργασία με την Holland & Barrett

Η FOURLIS Α.Ε. Συμμετοχών ανακοινώνει την είσοδό της στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο κλάδο προϊόντων Υγείας και Ευεξίας, μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με την εταιρεία Holland & Barrett.

H Holland & Barrett είναι η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής στη Μεγάλη Βρετανία και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, στον κλάδο Health & Wellness.

Προσφέροντας μία μοναδική σειρά καινοτόμων βιταμινών, συμπληρωμάτων διατροφής, αθλητικών συμπληρωμάτων, εξειδικευμένης διατροφής, φυσικών και οργανικών καλλυντικών, η Υγεία και Ευεξία γίνεται τρόπος ζωής για καθένα από εμάς.

H Holland & Barrett ιδρύθηκε το 1870 και για πάνω από 150 χρόνια οι καταναλωτές την εμπιστεύονται για τα προϊόντα ευεξίας. Διαθέτει ένα δίκτυο πλέον των 1.600 καταστημάτων σε 18 χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 800 και πλέον καταστημάτων στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, καθώς επίσης και ένα ταχέως αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η ομάδα πωλήσεων των καταστημάτων της Holland & Barrett, μέσω ενός εξειδικευμένου, αναλυτικού και συνεχούς προγράμματος εκπαίδευσης στις κατηγορίες των βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής, αποκτά βαθιά γνώση του αντικειμένου και μπορεί να προσφέρει εξατομικευμένη συμβουλή στον καταναλωτή, καλύπτοντας κάθε προσωπική του ανάγκη.

Η συνεργασία με τον Όμιλο FourlisΦΡΛΚ +6,24% απευθύνεται στις αγορές της Ελλάδας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας μέσω της Omnichannel στρατηγικής της.

Στόχος του Ομίλου FourlisΦΡΛΚ +6,24% είναι να παίξει ηγετικό ρόλο στον κλάδο και σκοπεύει να αναπτύξει σε βάθος χρόνου ένα δίκτυο 120 φυσικών καταστημάτων, με τα φυσικά καταστήματα να αναπτύσσονται ταυτόχρονα με το ηλεκτρονικό κατάστημα Holland & Barrett εντός του 2022.

Ο κ. Β. Φoυρλής, Πρόεδρος του Ομίλου ανέφερε: «Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τον Όμιλό μας καθώς ξεκινάμε μια τρίτη δραστηριότητα λιανικής σε έναν από τους πιο δυναμικούς και ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους λιανικής. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που η νέα μας δραστηριότητα θα πραγματοποιηθεί μέσω μιας στρατηγικής συνεργασίας με την Holland & Barrett, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα λιανικής της Ευρώπης στον κλάδο της υγείας και της ευεξίας. Το κοινό μας όραμα θα φέρει στον καταναλωτή καινοτόμα προϊόντα και εξατομικευμένες συμβουλές μέσω ενός εκτεταμένου δικτύου Omnichannel φυσικών καταστημάτων και διαδικτυακών πωλήσεων».

Ο κ. Alex Dower Commercial Director της Holland & Barrett ανέφερε ότι:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λανσάρουμε τη σειρά προϊόντων της Holland & Barrett και την κορυφαία εξειδίκευση παγκοσμίως στους καταναλωτές της Ελλάδας, τηs Ρουμανίας και τηs Βουλγαρίας, μέσω της στρατηγικής μας συνεργασίας με τον Όμιλο FOURLIS.

Έχουμε μια πραγματικά θετική ανταπόκριση από τους καταναλωτές σε όλες τις αγορές του εξωτερικού όπου δραστηριοποιούμαστε, και επομένως είμαστε βέβαιοι ότι τα καταστήματά μας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη θα αποδειχθούν εξίσου δημοφιλή.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok