e-Village: Η Fiat Chrysler Automobiles εγκαινιάζει το πρώτο «πράσινο χωριό»

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020 13:49
e-Village: Η Fiat Chrysler Automobiles εγκαινιάζει το πρώτο «πράσινο χωριό»

H Fiat Chrysler Automobiles εγκαινιάζει το e-Village, ένα «πράσινο χωριό» έκτασης 1.300τ.μ. όπου παρουσιάζει όλα τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα του Ομίλου και όλες τις νέες λύσεις για μια πιο άνετη, προσιτή και φιλική προς το περιβάλλον αυτοκίνηση. 

H Fiat Chrysler Automobiles δημιούργησε το e-Village στο Τορίνο. Πρόκειται για το πρώτο «πράσινο χωριό» της αυτοκίνησης, όπου ο Όμιλος θα παρουσιάζει στο κοινό όλα τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα του, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των προηγμένων και φιλικών προς το περιβάλλον μετακινήσεων.

«Πρόκειται για μια πρωτοποριακή εγκατάσταση, όπου μπορούμε να δείξουμε στο κοινό το νέο πρόσωπο της αυτοκίνησης», σημείωσε ο Πρόεδρος της Fiat και Επικεφαλής Marketing της FCA, κ. Olivier François. «Σε αυτό το χώρο θα παρουσιάζουμε το μέλλον, όχι μόνο μέσω των αυτοκινήτων, αλλά και όλων των τεχνολογιών, των νέων ιδεών, των αισθήσεων και των συναισθημάτων που συνοδεύουν την καθημερινότητα μας. Ο χώρος σχεδιάστηκε να είναι απλός και φιλικός, με δεδομένο ότι η απλότητα ταιριάζει απόλυτα με τη βιώσιμη ανάπτυξη. “Less is more”, είναι ο νούμερο ένα κανόνας όταν μιλάμε για φιλικότητα προς το περιβάλλον. Ο δεύτερος όμως είναι η κάθετη σκέψη. Έτσι αυτός ο χώρος δεν θα είναι απλά το σπίτι της τεχνολογίας, θα είναι το σπίτι των λύσεων, από την απόκτηση ή ενοικίαση ενός αυτοκινήτου, μέχρι τις λύσεις φόρτισης και τις εφαρμογές που κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά μας».

Το e-Village στεγάζεται στο συγκρότημα Green Pea στο Τορίνο, όπου και οι 5 όροφοι της εγκατάστασης είναι αφιερωμένοι στη βιώσιμη ανάπτυξη. Ακολουθώντας τον κανόνα 3R (Reuse=επαναχρησιμοποίηση, Recycle=ανακύκλωση, Reduce=μείωση), το e-Village, είναι σχεδιασμένο ώστε να έχει μηδενικό περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα.  Για παράδειγμα τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά, ενώ τα διακοσμητικά στοιχεία που βρίσκονται στο χώρο εφαρμόζουν την καινοτομία theBreath®. Πρόκειται για μια προηγμένη τεχνολογία που σχεδιάστηκε ώστε να βελτιώνει την ποιότητα του αέρα και να μειώνει τη μόλυνση απορροφώντας τους ρύπους μέσα στο υλικό.

Με συνολική έκταση 1.300τ.μ., το e-Village φιλοξενεί τις πιο πρωτοποριακές «πράσινες» τεχνολογίες και βέβαια τα εξηλεκτρισμένα μοντέλα του Ομίλου FCA. Εκτός από τα μοντέλα παραγωγής, όπως το νέο ηλεκτρικό Fiat 500, τα Plug-in Hybrid Jeep 4xe και το ηλεκτρικό E-Ducato, οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν το πρωτότυπο Fiat Centoventi, μια ωδή στην απλότητα και το έξυπνο design, αλλά και την εκθαμβωτική Alfa Romeo Tonale, το πρώτο υβριδικό μοντέλο της μάρκας που αναμένεται να μπει στην παραγωγή το 2021.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok