Εκατομμυριούχος ομογενής απόφοιτος Κολλεγίου Αθηνών φέρεται να δολοφόνησε τη γυναίκα του

Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 11:50

Στη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του φέρεται να εμπλέκεται ο 51χρονος Ελληνοαμερικανός Φώτης Ντούλος, αλλά και η 44χρονη σύντροφός του, Μισέλ Τροκόνις, με καταγωγή από την Αργεντινή, οι οποίοι συνελήφθησαν στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ για την υπόθεση εξαφάνισης της πρώην συζύγου του Ελληνοαμερικανού.

katazitoumenoi dulos k syntrofos

Στο σπίτι της 50χρονης αγνοούμενης συζύγου βρέθηκαν ίχνη αίματος, ενώ το αυτοκίνητό της βρέθηκε κοντά σε πάρκο στην πόλη Νιού Κάνααν, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η άτυχη συγγραφέας έχει εξαφανιστεί από τις 24 Μαϊου, όταν πήγε να αφήσει τα παιδιά της στο σχολείο και έπειτα χάθηκαν τα ίχνη της.

Οι Αρχές έχουν ερευνήσει ήδη την κύρια κατοικία του Ντούλου, ένα μέγαρο αξίας 4,3 εκατομμυρίων δολαρίων στην περιοχή Τζέφερσον Κρόσινγκ και το πρωί της Κυριακής, 2 Ιουνίου, διεξήγαγαν εξονυχιστική έρευνα σε άλλο υπερπολυτελές ακίνητό του στην περιοχή του Κονέκτικατ.

Η αγνοούμενη Τζένιφερ ζούσε τα τελευταία δύο χρόνια χωριστά από τον σύζυγό της, μαζί με τα πέντε παιδιά του ζευγαριού ηλικίας από 8-13 ετών.

Το πρώην ζεύγος είχε σφοδρές διαμάχες για την κηδεμονία των παιδιών, αλλά και για τους όρους του διαζυγίου. ΗΤζένιφερ κατηγορούσε τον σύζυγό της ότι την απατούσε και την κακομεταχειριζόταν και την απειλούσε ότι θα απήγαγε τα παιδιά να τα πάει στην Ελλάδα. Η ίδια φέρεται να είχε ζητήσει και ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να προστατεύσει τα παιδιά από τις απειλές του.

Η Τζένιφερ, πριν παντρευτεί, ζούσε στη Νέα Υόρκη. Ήταν συγγραφέας, πήρε master’s degree από το York University (NYU), και πρόσφατα είχε ολοκληρώσει την συγγραφή μίας νουβέλας.

Jennifer Dulos

Ο Φώτης Ντούλος, 51 ετών, γεννήθηκε το 1968 στην Τουρκία και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε το 1975 από το δημοτικό του Κολλεγίου Αθηνών, από το Λύκειο του οποίου αποφοίτησε το 1986. Ακολούθησαν σπουδές στις ΗΠΑ, ένα καλοκαίρι στο Harvard με μαθήματα στα Οικονομικά, πτυχίο στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Brown στο Rhode Island το 1989, ενώ πήρε MBA στα Χρηματοοικονομικά από το Columbia Business School το 1997.

Εργάστηκε από το 1989 και μέχρι το 1995, στην εταιρεία Petros Doulos & Co, και στην εταιρεία Cap Gemini Ernst & Young από το 1997 έως το 2004.

Το 2004 παντρεύτηκε την Jennifer και ίδρυσε την κατασκευαστική εταιρεία Fore Group Inc. στο Κονέκτικατ, με επιδότηση του πεθερού του, όπως είχε πει η Τζένιφερ Ντούλος, στον οποίον χρωστούσε πολλά χρήματα, καθώς η εταιρεία, που κατασκεύαζε πολυτελείς κατοικίες στις περιοχές Farmington Valley και Fairfield County χρηματοδοτείτο, σύμφωνα με τις καταθέσεις της Jennifer, από τον πατέρα της. 

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok