Affidea: Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για γυναίκες με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας

Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 12:08
Affidea: Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για γυναίκες με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για όλες τις γυναίκες σε προνομιακή τιμή προσφέρει η Affidea, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των παρακάτω εξετάσεων για τον μαστογραφικό τους έλεγχο

- Ψηφιακή Μαστογραφία
- Ψηφιακή Μαστογραφία και Υπερηχογράφημα Μαστών

Η προσφορά ισχύει για όσες γυναίκες καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους έως και τις 31 Μαρτίου 2020, στα διαγνωστικά κέντρα της Affidea πανελλαδικά.

Η Affidea, έχοντας ως πάγια επιδίωξη την εμπέδωση της αξίας της πρόληψης στην υγεία, προσφέρει σε όλες τις γυναίκες τη δυνατότητα να ελέγξουν την υγεία τους, με τη διενέργεια κρίσιμων προληπτικών εξετάσεων, παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει διαρκώς υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας σε προσιτές τιμές.

Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της Affidea, σε μια προσπάθεια να εμφυσήσει την αξία της έγκαιρης διάγνωσης και της ειλικρινούς φροντίδας για τον άνθρωπο και την υγεία του.

Προληπτικός έλεγχος Μαστού

Ο προληπτικός έλεγχος του Μαστού συστήνεται σε κάθε γυναίκα και πρέπει να αρχίζει συστηματικά γύρω στην ηλικία των 40 ετών, εκτός αν υπάρχουν λόγοι που απαιτούν συστηματικό έλεγχο σε μικρότερη ηλικία.
Αφορά ασυμπτωματικές γυναίκες και σκοπός του είναι να καταδείξει οποιαδήποτε επικίνδυνη αλλαγή στο μαστό στα αρχικά της στάδια και πολύ πριν το οποιοδήποτε εύρημα γίνει ψηλαφητό ή προκαλέσει προβλήματα. Ουσιαστικός σκοπός του προληπτικού ελέγχου είναι να διαγνώσει τον καρκίνο του μαστού στα αρχόμενα στάδια (in situ).

Στις περιπτώσεις αυτές η νόσος είναι πλήρως ιάσιμη με ελάχιστη σωματική και ψυχική καταπόνηση της ασθενούς.

· Ψηφιακή Μαστογραφία

Είναι μια νεότερη μέθοδος ακτινογραφίας του μαστού, με λιγότερη ακτινοβολία και μεγαλύτερη ευκρίνεια, σε σχέση με τις αναλογικές μαστογραφίες. Στην Affidea, υπάρχουν Ψηφιακοί Μαστογράφοι μεγάλης ευκρίνειας, τρείς εκ των οποίων έχουν τη δυνατότητα 3D Τομοσύνθεσης, η οποία βοηθά στην πρώιμη διάγνωση του καρκίνου και στην καλύτερη ανάλυση των ψευδώς θετικών ευρημάτων.

· Υπερηχογράφημα Μαστών

Ο υπερηχογραφικός έλεγχος του μαστού δεν έχει ακτινοβολία και χρησιμοποιείται συμπληρωματικά στον προληπτικό και στον διαγνωστικό έλεγχο του μαστού. Πρόκειται για μια τεχνική απεικόνισης που χρησιμοποιείται συνήθως για την ανίχνευση όγκων και άλλες ανωμαλίες του μαστού. Ο υπερηχογράφος χρησιμοποιεί ηχητικά κύματα υψηλής συχνότητας για να παράγει λεπτομερείς εικόνες του εσωτερικού του μαστού. Σε αντίθεση με τις ακτίνες X και τις αξονικές, οι υπέρηχοι δεν χρησιμοποιούν ακτινοβολία και θεωρούνται ασφαλείς για τις έγκυες γυναίκες και τις μητέρες που θηλάζουν. Η Affidea διαθέτει εξειδικευμένο μηχάνημα υπερήχων μαστού και με δυνατότητα ελαστογραφίας.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok