ΙΑΣΩ: Αλλάζει τα δεδομένα στη νοσηλεία και τις υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα

Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 14:18
ΙΑΣΩ: Αλλάζει τα δεδομένα στη νοσηλεία και τις υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα

Το ΙΑΣΩ εγκαινιάζει τον νέο όροφο νοσηλείας “New Luxury Wing” με τις καλύτερες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και παρουσιάζει ένα νέο μενού σχεδιασμένο από τους βραβευμένους με 2 αστέρια Michelin Chef, Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκο Ρούσσο.

Με γνώμονα την άριστη εμπειρία διαμονής, δημιούργησε νέες εγκαταστάσεις νοσηλείας υψηλής αισθητικής εγκαινιάζοντας τον 8ο όροφο, ο οποίος σηματοδοτεί μία νέα εποχή περίθαλψης και διαμονής για την Ελλάδα. Το έργο του ΙΑΣΩ πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με ένα από τα πιο φημισμένα και πολυβραβευμένα αρχιτεκτονικά γραφεία με πολύ μεγάλα έργα σε όλο τον κόσμο.

iaso luxury δωματιο

Ο ερχομός του μωρού, η πρώτη ανάσα, η πρώτη αγκαλιά. Μοναδικά συναισθήματα που κάθε γυναίκα αξίζει να τα βιώσει στο καλύτερο περιβάλλον. Το ΙΑΣΩ έχει φροντίσει να παρέχει στη νέα μητέρα ό,τι χρειάζεται για να ζήσει αυτή την εμπειρία σαν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Να νιώθει εκείνη, αλλά και κάθε ασθενής εμπιστοσύνη, φροντίδα και ασφάλεια και παράλληλα την πολυτέλεια που θα περιβάλει μία σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των νέων χώρων του ΙΑΣΩ αποσκοπεί στη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας ηρεμίας, οικειότητας και ασφάλειας σε όλους τους χώρους. Με απώτερο στόχο την απόδοση της αίσθησης των καλοκαιρινών διακοπών, δηλαδή μίας αίσθησης που διακατέχεται από αρμονία, χαλάρωση αλλά και ολοκλήρωση, τα δωμάτια ανασχεδιάστηκαν πλήρως ενώ στην ίδια γραμμή κινήθηκαν και οι κοινόχρηστοι χώροι όπου κινούνται οι επισκέπτες. Έχουν δημιουργηθεί χώροι εκλεπτυσμένης αισθητικής και ουσιαστικής λειτουργικότητας οι οποίοι εκφράζουν την υψηλού επιπέδου υγειονομική ποιότητα, χωρίς να ταυτίζονται με την παραδοσιακή «νοσοκομειακή» αισθητική. Η διαμόρφωση των δωματίων διαμονής αλλά και των χώρων αναμονής και υποδοχής του κοινού, δημιουργούν ένα χαλαρωτικό και ξεκούραστο περιβάλλον που καλωσορίζει κάθε επισκέπτη με γνώμονα την άνεση και την καλύτερη εμπειρία διαμονής.

Πρωτοποριακή γευστική εμπειρία με την υπογραφή των Chef Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και Νίκο Ρούσσο, βραβευμένων με 2 αστέρια Michelin

Το ΙΑΣΩ σε συνεργασία με τους δύο Chef, πρωτοπορεί εισάγοντας το Exclusive Menu το οποίο είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την ελληνικότητα, την ευεξία και την εποχικότητα. Βασισμένοι στην ποιοτική πρώτη ύλη, από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς, και την υγιεινή διατροφή πάντα σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους διατροφολόγους του ΙΑΣΩ, οι Chef έχουν δημιουργήσει πιάτα που τα χαρακτηρίζουν λέξεις όπως: φρεσκάδα, νοστιμιά, παράδοση, ζεστασιά, φιλοξενία και θαλπωρή.

Videos

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

  • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok