Συνεργασία PAPAPOSTOLOU HEALTHCARE TECHNOLOGIES - GIZELIS ROBOTICS για τη ρομποτική απολύμανση ιατρικών χώρων

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 11:58
Συνεργασία PAPAPOSTOLOU HEALTHCARE TECHNOLOGIES  - GIZELIS ROBOTICS για τη ρομποτική απολύμανση ιατρικών χώρων

Στην υπογραφή συμφωνίας για την ανάπτυξη συνεργασίας με στόχο την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης της Covid προχώρησαν, εν μέσω μας κομβικής περιόδου για την υγεία, η PAPAPOSTOLOU HEALTHCARE TECHNOLOGIES, που δραστηριοποιείται στον ιατρικό εξοπλισμό στην Ελλάδα και η GIZELIS ROBOTICS, ελληνική εταιρεία συστημάτων αυτοματισμού και ρομποτικών εφαρμογών.

Το νέο σύστημα το οποίο, σύμφωνα με την PAPAPOSTOLOU HEALTHCARE TECHNOLOGIES, αποτελεί άμεση λύση για την αντιμετώπιση των επειγουσών υγειονομικών συνθηκών που προκαλεί η πανδημία, καλύπτει αποτελεσματικά τις ανάγκες απολύμανσης τόσο των απαιτητικών υγειονομικών χώρων όσο και κάθε άλλης εγκατάστασης σε βιομηχανίες, ξενοδοχεία και αεροδρόμια. Το ρομπότ απολύμανσης RobotSafe Trademark διαθέτει πιστοποίηση από το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ αλλά και τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών καθώς η ολοκλήρωση των τεχνικών μετρήσεων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Στο επίκεντρο της συνεργασίας των δύο εταιρειών τίθεται η προώθηση του καινοτόμου ρομπότ απολύμανσης RobotSafe Trademark , καθώς και όλων των σχετικών προϊόντων ξηράς εκνέφωσης (Dry Fog), υπεριώδους τεχνολογίας UV-C και του τροχήλατου Tower UV-C στον ιατρικό κλάδο. Η PAPAPOSTOLOU HEALTHCARE TECHNOLOGIES αναλαμβάνει την προώθηση, τις πωλήσεις και την τεχνική υποστήριξη αυτών για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και των Βαλκανίων.

Ο Αθανάσιος Παπαποστόλου, Director και μέλος του ΔΣ της PAPAPOSTOLOU HEALTHCARE TECHNOLOGIES, δήλωσε σχετικά με τη συμφωνία: «Η πανδημία έχει επιβάλλει νέους κανόνες, αυστηρότερα πρωτόκολλα και ειδικούς υγειονομικούς περιορισμούς σε ό,τι αφορά στην απολύμανση χώρων. Σε αυτό το νέο πλαίσιο και σε έναν κοινό στόχο ο οποίος είναι η δημιουργία μιας ασπίδας για τη διασφάλιση της προστασίας όλων, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για αυτήν την εξαιρετικά σημαντική συνεργασία με την εταιρεία GIZELIS ROBOTICS. Θεωρούμε ότι η συμμαχία με την κορυφαία εταιρεία ρομποτικών συστημάτων και η ανάληψη της προώθησης και της τεχνικής υποστήριξης των προϊόντων της, σε όλο το δίκτυο των συνεργατών μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, αποτελεί μία ακόμη απόδειξη του καινοτόμου χαρακτήρα της εταιρείας μας».

Ο Ευάγγελος Γκιζελής, Founder & CEO της GIZELIS ROBOTICS ανέφερε: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία της GIZELIS ROBOTICS με την πρωτοπόρο PAPAPOSTOLOU HEALTHCARE TECHNOLOGIES. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς ότι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία διάθεσης και τεχνικής υποστήριξης ιατρικού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, εμπιστεύεται την τεχνολογία μας και εντάσσει το RobotSafe Trademark στα πρωτοποριακά προϊόντα αρίστης ποιότητας που προσφέρει στον τομέα της Υγείας, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Κοινός μας στόχος είναι να ανταποκριθούμε στις υψηλές απαιτήσεις για ένα ασφαλές από επιμολύνσεις εργασιακό περιβάλλον και να θωρακίσουμε, ακόμη περισσότερο, τους ανθρώπους που μάχονται καθημερινά στον ευαίσθητο τομέα της υγείας, με σύμμαχο την ρομποτική τεχνολογία».

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok