ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ: Πάνω από 10.000 «κατέβασαν» την εφαρμογή «Ασφαλιστικός Γονέας»

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 20:41

Περισσότεροι από 10.000 χρήστες smartphones έχουν κατεβάσει στο κινητό τους τηλέφωνο το τελευταίο έτος το App του προγράμματος «Ασφαλιστικός Γονέας».

Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή οι χρήστες του προγράμματος έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις, τα ποσοστά επιστροφής τους και τα πλησιέστερα καταστήματα μέσα από δυναμικά φίλτρα, τις τρέχουσες προσφορές, τις νέες επιχειρήσεις και τους διαγωνισμούς του προγράμματος, αλλά και για το ποσό επιστροφής ασφαλίστρων και το ποσό της ασφαλιστικής κάλυψης που έχουν συγκεντρώσει από τις αγορές που έχουν πραγματοποιήσει από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις.

Επιπρόσθετα, η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα προσθήκης των επιχειρήσεων σε λίστα αγαπημένων για γρήγορη πρόσβαση, αναλυτική κατάσταση του ιστορικού αγορών, καθώς και sign in για προσωποποιημένη εμπειρία.

H συγκεκριμένη εφαρμογή δημιουργήθηκε με γνώμονα τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη μέσω της παροχής προσωποποιημένης και άμεσης πληροφόρησης, σε ένα εύχρηστο περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα «Ασφαλιστικός Γονέας» παρέχεται χωρίς κόστος αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις καθημερινές αγορές του χρήστη.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android συσκευές στα αντίστοιχα stores ή στο site www.asfalistikosgoneas.gr.