Η Μασούτης έρχεται στην Αττική μέσω της Προμηθευτικής

Τετάρτη, 16 Μαΐου 2018 16:13

Σε μια σημαντική επιχειρηματική κίνηση προέβη η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ εξαγοράζοντας την αλυσίδα καταστημάτων Προμηθευτική Τροφίμων ΑΕ, που βρίσκεται στο νομό Αττικής, με 57 σημεία πώλησης σε λειτουργία και δύο νέα, που θα ανοίξουν με τον πρότυπο σχεδιασμό καταστημάτων Μασούτης.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εξαγορά που έχει κάνει η εταιρεία Μασούτης στα 42 χρόνια της πορείας της, με την οποία εισέρχεται στην αγορά της Αττικής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ, μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της, Γιάννη Μασούτη, είχε εκφράσει την επιθυμία για επέκταση του δικτύου Μασούτης στην Αττική, υπό συγκεκριμένες συνθήκες, οι οποίες είναι προφανές ότι βρέθηκαν και ευνόησαν μία επιτυχημένη εξαγορά.

Η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ είναι market leader του κλάδου στη Βόρεια Ελλάδα. Διαθέτει δίκτυο καταστημάτων με 273 καταστήματα, 251 καταστήματα λιανικής και 22 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry. Αναπτύσσεται γεωγραφικά σε όλους τους νομούς της Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, Ηπείρου, Φθιώτιδας, Αιτωλοακαρνανίας, Εύβοιας και τα νησιά Λήμνο, Λέσβο, Χίο και Θάσο.

Για το 2017, το προσωπικό που απασχολήθηκε από την εταιρεία στο σύνολό του ήταν 7.479 άτομα.