Νερό Θεόνη: Για πέμπτη χρονιά διάκριση με το Superior Taste Award του iΤQi

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 12:33

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη έλαβε τα τρία Χρυσά Αστέρια του Superior Taste Award, για την ανώτερη και ξεχωριστή του γεύση, στο Διεθνή Οργανισμό Γεύσης και Ποιότητας iTQi (International Taste & Quality Institute), τον κορυφαίο οργανισμό που αναδεικνύει τρόφιμα και ποτά ανώτερης γεύσης της διεθνούς αγοράς.

Το βραβείο αυτό αποτελεί τη 16η Διεθνή Διάκριση Ανώτερης Ποιότητας και Γεύσης για το Θεόνη και γεμίζει ικανοποίηση και υπερηφάνεια τη Διοίκηση και όλη την οικογένεια της ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ.

Μάλιστα, η νέα βράβευση iTQi έρχεται λίγες ημέρες αφότου το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη απέσπασε και το Χρυσό Βραβείο Ποιότητας Monde Selection 2018 στον ετήσιο διαγωνισμό του International Institute for Quality Selections, ανεβάζοντας σε συνολικά 16 τις διεθνείς διακρίσεις που έχει κατακτήσει.

Ο Δημήτρης Τσέλιος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, δηλώνει: «Αποτελεί για εμάς αναγνώριση των προσπαθειών που καταβάλλουμε αδιάλειπτα για τη διατήρηση του φυσικού μεταλλικού νερού ΘΕΟΝΗ στα υψηλότερα διεθνή standards γεύσης και ποιότητας. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε ένα νερό υψηλής ποιοτικής αξίας, σύμμαχο στην καθημερινότητα για υγιεινή ζωή».

Τα «iTQi Βραβεία Ανώτερης Γεύσης» απονέμονται από επιτροπή κριτών του οργανισμού που απαρτίζεται από διακεκριμένους σεφ και γευσιγνώστες, βραβευμένους με αστέρια Michelin, από 17 διαφορετικές χώρες και μέλη μεγάλου κύρους οργανισμών εστίασης στην Ευρώπη. Οι κριτές δοκιμάζουν «τυφλά» κάθε προϊόν, σύμφωνα με αυστηρούς κανόνες οργανοληπτικής ανάλυσης και αισθητηριακά κριτήρια, όπως η οσμή, όψη, γεύση, επίγευση, υφή και άλλα.

Το Θεόνη είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1.100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία.