Το «αντίο» στον «Κύριο Παύλο» από την οικογένεια και όλη την ομάδα του Παναθηναϊκού

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 15:01

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών έφτασε λίγο μετά τις 13:30 το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Μαζί του η μητέρα του, Δέσποινα, η σύζυγός του και τα παιδιά του.

dimitris giannakopoulos

Κατά την άφιξη του γιου του Παύλου Γιαννακόπουλου, το πλήθος που βρισκόταν στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης Αθηνών, θέλοντας να του συμπαρασταθεί, ξέσπασε σε χειροκροτήματα και φώναξε συνθήματα, όπως «Παναθηναϊκός» και «Παύλο Θεέ, για πάντα ανάμεσά μας, μια ζωή θα είσαι μέσα στην καρδιά μας».

Στη Μητρόπολη Αθηνών βρέθηκε πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών για να πει το «ύστατο χαίρε» στον μεγαλύτερο παράγοντα στην ιστορία του Παναθηναϊκού στο λαϊκό προσκύνημα στον Ι. Ναό Θεοτόκου Γοργοεπήκοου και Αγίου Ελευθερίου.

Σύσσωμη η ομάδα του Παναθηναϊκού έφτασε στη Μητρόπολη λίγο μετά τις 14:00, ώστε να αποχαιρετήσει τον ιστορικό ηγέτη του Συλλόγου.

kideia giannakopoulou

Ο Τσάβι Πασκουάλ, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, οι παίκτες και όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος του Συλλόγου βρέθηκαν στη Μητρόπολη όπου εψάλη η νεκρώσιμη ακολουθία.

kideia giannakopoulou marinakis

Αίσθηση προκάλεσε η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην κηδεία του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο διοικητικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού έδωσε «το παρών» σε μία κίνηση με μεγάλη σημασία, έστω κι αν αποδοκιμάστηκε από μερίδα του κόσμου του Παναθηναϊκού που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο χώρο.

Στο μεταξύ συντετριμμένοι ήταν οι Θανάσης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο αδελφός του εκλιπόντος, Θανάσης, ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στον κόσμο που τον αποθέωνε, ενώ με τη σειρά του ο γιος του και νυν ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του δίπλα στην οικογένειά του.

Ο κόσμος δεν σταμάτησε να φωνάζει συνθήματα υπέρ τους, αλλά οι δύο προαναφερθέντες δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους.