Στ. Θεοδωράκης: Η πρόταση Καμμένου είναι απλώς γελοία

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018 18:50

«Για να μη χάσουμε εντελώς τη λογική μας, η πρόταση του κ. Καμμένου για τρεις νέες βάσεις των ΗΠΑ στη χώρα μας δεν είναι σωστή ή λάθος, είναι απλώς γελοία. Γιατί αλήθεια μόνο τρεις και όχι έξι ή εννιά;», σχολιάζει ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στο λεγόμενο «plan b» που πρότεινε ο Πάνος Καμμένος για τη συμφωνία Ελλάδος - FYROM στις ΗΠΑ και τις προτάσεις του για δημιουργία νέων αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα.

«Όπως γελοία είναι η πρόταση για τη δημιουργία ενός νέου μικρού ΝΑΤΟ με την Ελλάδα, την πΓΔΜ, την Αλβανία και τη Βουλγαρία (το Κόσοβο γιατί το αφήνουμε απέξω;)», συνεχίζει ο κ.Θεοδωράκης και προσθέτει: «Γελοιότητες που προστίθενται σε πάμπολλες προγενέστερες. Ψεκασμένες προτάσεις που εκθέτουν τη χώρα, καθότι ο κ. Καμμένος δεν είναι απλώς αρχηγός ενός μικρού ακροδεξιού κόμματος. Είναι υπουργός Αμύνης και έχει θεσμικό λόγο στη χάραξη της εξωτερικής πολιτικής».

«Η ευθύνη λοιπόν για το ρεζίλεμα της χώρας -σε αυτήν την κρίσιμη εθνικά και οικονομικά εποχή- δεν είναι δική του. Ήταν και είναι του κ.Τσίπρα», είπε κλείνοντας ο επικεφαλής του Ποταμιού.