Πολιτική θύελλα για την έκφραση «τσογλάνι» του Πολάκη στον Σταμάτη Πουλή του ΚΕΕΛΠΝΟ

Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 12:54

Θύελλα έχει ξεσπάσει μετά τα υβριστικά σχόλια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, σε βάρος του πρώην προέδρου των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή, ο οποίος όχι μόνο προειδοποιεί με μήνυση, αλλά αποκαλύπτει ότι ο κ. Πολάκης ζήτησε ψευδή στοιχεία εις βάρος του Άδωνη Γεωργιάδη.

«Όλα άρχισαν τον Μάρτιο του 2017 όταν μας ζήτησε να δώσουμε ψευδή στοιχεία για να παγιδεύσουμε τον Άδωνη Γεωργιάδη.
Μας ζήτησε να δώσουμε ψευδή στοιχεία ότι οι 22 επίμαχες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν παράνομες προσλήψεις με εντολή Γεωργιάδη. Στην αρχή μας πρόσφερε ανταλλάγματα. Μας είχαν στείλει επιθεωρητές της κυρίας Παπασπύρου που μας έλεγαν ότι είστε νέα παιδιά, έχετε μπροστά σας καριέρα και πείτε ό,τι πρέπει να πείτε διαφορετικά θα μας βρείτε απέναντι», δήλωσε ο κ. Πουλής στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος.

Ο κ. Πουλής υποστήριξε ότι «ο κ. Πολάκης απειλεί γιατί βρίσκεται σε πολιτικό πανικό. Τελείωσε η εξεταστική για το ΚΕΕΛΠΝΟ στην οποία είχε επενδύσει πολιτικά και 18 μήνες μετά δεν έβγαλε τίποτα. Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Αντίθετα αναδείχθηκαν τα 8 εκατ. ευρώ που έδωσε σε εταιρεία security χωρίς διαγωνισμό, αναδείχθηκαν οι 2.000 προσλήψεις για το προσφυγικό κόστους 70 εκατ. ευρώ, 20 εκατ. ευρώ από το ευρωπαϊκό ταμείο προσφύγων και 50 εκατ. ευρώ από τον προϋπολογισμό».

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Πολάκης, μέσω ανάρτησής του στο facebook, προχώρησε σε πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς εις βάρος του κ. Πουλή, χρησιμοποιώντας εκφράσεις του τύπου «τσογλάνι» και «σκάσε».

Παρέμβαση έκανε η ΝΔ, η οποία με ανακοίνωσή της επιτίθεται τόσο στον κ.Πολάκη όσο και στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Στο ύφος του κ. Πολάκη αντανακλάται το ήθος του κ. Τσίπρα. Αυτός τον επέλεξε για υπουργό του, αυτός τον καλύπτει, αυτός κάνει ακόμη και διακοπές μαζί του.
Όσο ο κ. Τσίπρας ανέχεται τη χυδαιότητά του κ. Πολάκη, τόσο αυτή θα χαρακτηρίζει και τον ίδιο».

Στην ανακοίνωσή της η ΝΔ επισυνάπτει φωτογραφία στην οποία ο Αλέξης Τσίπρας κοιτάζοντας στον καθρέφτη βλέπει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, ενώ συνάπτει και τη συγκεκριμένη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη στο διαδίκτυο για τον κ. Πουλή.