Κλινική ΡΕΑ: Βραβεύτηκε για την ηλεκτρονική υπηρεσία αυτοεξέτασης μαστών «BreastCare»

Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 15:27

H ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική βραβεύτηκε στα Digital Media Awards 2018 για την Ηλεκτρονική Υπηρεσία Αυτοεξέτασης Μαστών «BreastCare».

Το «BreastCare» κέρδισε Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Ψηφιακή Επικοινωνία-Μarketing» και συγκεκριμένα ως Best Public Service / CSR Award.

Η πρωτοβουλία της ΡΕΑ για τη δημιουργία της υπηρεσίας αυτής, στο πλαίσιο της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, είχε στόχο την ευαισθητοποίηση των γυναικών και την εμπλοκή τους από νεαρή ηλικία στην πρόληψη ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Για αυτόν το σκοπό δημιουργήθηκε ένα 3D βίντεο που εξηγεί αναλυτικά τη μέθοδο της ψηλάφησης, μια διαδικασία που όλες οι γυναίκες μετά τα 21 έτη μπορούν να εφαρμόζουν μηνιαίως, αλλά και η λειτουργία «ΘΥΜΙΣΕ ΜΟΥ», που υπενθυμίζει την ετήσια εξέταση υπερήχου ή μαστογραφίας.

Επιπλέον, το «BreastCare» παρέχει πληροφορίες και απαντά στις ερωτήσεις του κοινού, σε θέματα που αφορούν στη φροντίδα των μαστών και στην πρόληψη ενάντια στις παθήσεις τους, ενώ προσφέρει στα μέλη του προνομιακές τιμές σε εξετάσεις όλο το χρόνο.