Αυστηρή προειδοποίηση στην Αντζελίνα Τζολί: Τα παιδιά πρέπει να βλέπουν τον πατέρα τους

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 11:45

Εάν η Αντζελίνα Τζολί δεν αρχίσει να ενθαρρύνει τα παιδιά της να ενισχύσουν τις σχέσεις τους με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ, κινδυνεύει να χάσει την επιμέλεια, ανέφεραν πηγές επικαλούμενες δικαστικά έγγραφα της υπόθεσης διαζυγίου Τζολί - Πιτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από διεθνή ΜΜΕ, δικαστής στην υπόθεση διαζυγίου της Τζολί και του Πιτ διαπίστωσε ότι «η έλλειψη μιας σχέσης με τον πατέρα τους είναι επιβλαβής» για τα έξι παιδιά του ζευγαριού και ανέφερε ότι «είναι κρίσιμο κάθε ένα από αυτά να έχει υγιή και ισχυρή σχέση με τον πατέρα και τη μητέρα τους».

Ο δικαστής διέταξε, επίσης, την Τζολί να κανονίσει τηλεφωνική επικοινωνία των παιδιών με τους γιατρούς τους, ώστε να τους εξηγήσουν ότι «το Δικαστήριο αποφάσισε ότι καθένα από αυτά είναι ασφαλές με τον πατέρα τους».

Το Δικαστήριο όρισε συγκεκριμένες ώρες και ημερομηνίες που η 43χρονη Τζολί πρέπει να έχει διαθέσιμα τα παιδιά στον πατέρα τους αυτό το καλοκαίρι, τόσο στο Λονδίνο, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα της ταινίας «Maleficent 2», όσο και στο Λος Άντζελες.

Ο δικαστής, ωστόσο, έχει συμπεριλάβει μία εξαίρεση. Επιτρέπει στο μεγαλύτερο γιο, τον 16χρονο Μάντοξ, να επιλέξει αυτός πόσο χρόνο θέλει να περνά με τον πατέρα του.

Η Τζολί, επίσης, πρέπει να δώσει στον Πιτ τη δυνατότητα επικοινωνίας με κάθε ένα από τα παιδιά ξεχωριστά, παρέχοντάς του τον αριθμό τηλεφώνου τους και επιτρέποντάς του να επικοινωνεί μαζί τους όποτε το επιθυμεί. Επιπλέον, δεν της επιτρέπεται να ελέγχει την επικοινωνία του με τα παιδιά.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, υπάρχει αυστηρή προειδοποίηση εάν η Τζολί δεν συμμορφωθεί με τις αποφάσεις: «Εάν τα ανήλικα παιδιά παραμείνουν αποκομμένα από τον πατέρα τους και, ανάλογα με τις περιστάσεις που περιβάλλουν αυτήν την κατάσταση, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του χρόνου που περνούν με την Τζολί και μπορεί να οδηγήσει το Δικαστήριο να ορίσει την πρωταρχική επιμέλεια στον Πιτ», αναφέρουν τα έγγραφα.

Οι εκπρόσωποι του Πιτ και της Τζολί δεν έχουν προβεί ακόμη σε σχόλια.

Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο του 2016 η Αντζελίνα Τζολί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ, ισχυριζόμενη ότι ο χωρισμός ήταν «για την υγεία της οικογένειας». Το διάσημο ζευγάρι είχε μπει σε πολύμηνη δημόσια διαμάχη για την επιμέλεια των παιδιών.

Όμως τον Ιανουάριο του 2017, μετά από κοινή τους δήλωση, τα πνεύματα φαίνεται ότι είχαν ηρεμήσει για τους δύο, καθώς ανακοίνωσαν ότι θα προσπαθήσουν από κοινού να βρουν μια λύση και να διαχειριστούν το διαζύγιο περισσότερο ιδιωτικά. 

Ο Μπραντ Πιτ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για κακοποίηση παιδιών από το FBI και το Τμήμα Παιδικών και Οικογενειακών Υπηρεσιών του Λος Άντζελες τον Νοέμβριο του 2016.

Videos

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

  • Watch Video

 • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

  • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok