Την επιμέλεια της κόρης του κέρδισε ο Mr Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί

Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 00:51

O Ατζούν Ιλιτζαλί, κατά κόσμον mr. Survivor, κέρδισε την επιμέλεια της κόρης του από την 28χρονη καλλονή Σεΐμά Σούμπασι, πέτρα του σκανδάλου στο δεύτερο γάμο του, με την οποία χώρισε πριν από μερικές εβδομάδες, ένα χρόνο αφότου παντρεύτηκε και μετά από επτά χρόνια σχέσης.

Πρόκειται για το τρίτο διαζύγιο του Τούρκου παραγωγού, που έχει συνολικά τέσσερις κόρες και τρεις πρώην συζύγους. Οι τρεις κόρες από τους προηγούμενους γάμους μένουν με τις μητέρες τους και για τον λόγο αυτό η συγκεκριμένη απόφαση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία δεδομένου ότι η Σεϊμά είναι πολύ δεμένη με την κορούλα της. Οι φωτογραφίες τους είναι δεκάδες και η μικρή ακολουθεί τη μαμά της παντού.

Με ανακοίνωση που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σεϊμά έκανε γνωστό πως, σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου, ο Τούρκος μιντιάρχης Ατζούν κέρδισε την επιμέλεια του παιδιού.

Στην ίδια ανακοίνωση προς τον Τύπο σπεύδει να τονίσει την καλή σχέση της μαζί του, ενώ προσπαθεί να αποφύγει αρνητικά δημοσιεύματα ζητώντας την ευαισθησία του Τύπου απέναντι σε ένα τόσο «λεπτό» θέμα.

Η ανακοίνωση της Σεϊμά

Προς αξιότιμα μέλη του Τύπου

Κατόπιν της απόφασης σχετικά με την επιμέλεια της κόρη μας Μελίσα, αυτή δόθηκε στον πατέρα της, κύριο Ατζούν Ιλιτζαλί. Αντιμετωπίζουμε με σεβασμό αυτήν την απόφαση.

Σε αυτό το σημείο δεν είναι σημαντικό το ποιος έχει την κηδεμονία, αλλά να μεγαλώσει η κόρη μας με αγάπη και ευτυχία.

Ο κύριος Ατζούν και εγώ θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί την Μελίσα. Η κόρη μας θα συνεχίζει να βιώνει αυτήν τη διαδικασία, όπως γινόταν μέχρι τώρα με τον πατέρα της.

Με τον κύριο Ατζούν δώσαμε τέλος στον γάμο μας σαν δύο πολιτισμένοι άνθρωποι. Από εδώ και στο εξής για το καλό της κόρης μας, Μελίσα, θα συνεχίσουμε να εκπληρώνουμε πάντα τα καθήκοντά μας ως η μητέρα και ο πατέρας της.

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση της ευαισθησίας του θέματος.

Σεϊμά Σουμπασί