Πουλήθηκε η βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου στη Φιλοθέη

Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 12:35

Ο στενότατος συνεργάτης του Απόστολου Βακάκη και αντιπρόεδρος στην Jumbo, ο επιχειρηματίας Ευάγγελος Παπαευαγγέλου, είναι ο νέος ιδιοκτήτης της κατοικίας του Πέτρου Κωστόπουλου στη Φιλοθέη.

Ο αντιπρόεδρος της Jumbo κατέβαλε τέσσερα εκατομμύρια εφτακόσιες χιλιάδες ευρώ αποκτώντας το σπίτι, στο οποίο κατοικούσε μαζί με την οικογένειά του ο πρώην ισχυρός εκδότης και το οποίο πέρασε στα χέρια χρηματοπιστωτικού ιδρύματος μετά τη χρεωκοπία της ΙΜΑΚΟ.

Κανείς δεν ξέρει αν η αγορά έχει γίνει για να μεταπωληθεί το συγκεκριμένο ακίνητο ή αν ο νέος ιδιοκτήτης το προορίζει για οικογενειακή χρήση, αν και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα αποτελέσει περιουσιακό στοιχείο που μάλλον θα πάει στις δύο κόρες του επιχειρηματία.

Η εκπληκτική κατοικία εκτείνεται σε 1.250 τ.μ. και είναι το μέρος όπου έχουν δοθεί μυθικά πάρτι από το ζεύγος Κωστόπουλου - Μπαλατσινού, όταν όλα κυλούσαν ιδανικά στην ζωή τους. Μετά τη χρεωκοπία της ΙΜΑΚΟ έμειναν εκεί για λίγους μήνες ακόμη, μέχρι τη στιγμή που η τράπεζα αποφάσισε να το πουλήσει με αρχική τιμή άνω των πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Η κατοικία δεν βγήκε ποτέ σε πλειστηριασμό και ανήκε στο stock των ακινήτων της τράπεζας, μέχρι την στιγμή που άρχισε να τη διαπραγματεύεται ο Ευάγγελος Παπαευαγγέλου.