Το 2020 θα είναι έτοιμο το πολυτελές MGallery στο Σύνταγμα

Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2018 14:03

To 2020 υπολογίζει η Διοίκηση του ομίλου ΛΑΜΨΑ να έχει ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του πρώην King’s Palace στο Σύνταγμα, το οποίο θα στεγάσει το νέο ξενοδοχείο του ομίλου κάτω από το brand ΜGallery της Accor.

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προκαταρκτικές εργασίες, με το κόστος προϋπολογισμού του έργου να εκτιμάται στα 18 εκατ. ευρώ και το νέο ξενοδοχείο αναμένεται να λειτουργήσει συμπληρωματικά στα υφιστάμενα ξενοδοχεία της ΛΑΜΨΑ στο Σύνταγμα, όπου ήδη, η από κοινού λειτουργία των 5άστερων ξενοδοχείων «Μεγάλη Βρετανία» και «King George» αποφέρει οικονομίες κλίμακας τόσο σε επίπεδο διοίκησης όσο και σε επίπεδο αξιοποίησης προσωπικού.

Συνολικά, με βάση τα επίσημα στοιχεία του πρώτου εξαμήνου του 2018, το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» εμφάνισε αύξηση πωλήσεων 11,8% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο του 2017, ενώ το Ξενοδοχείο «King George» εμφάνισε αύξηση πωλήσεων 13,5%.

Όσον αφορά στο νέο ξενοδοχείο ΜGallery, θα λειτουργήσει στο πλαίσιο της μακροχρόνιας μίσθωσης του ιστορικού ξενοδοχείου King’s Palace, ιδιοκτησίας του Αλληλοβοηθητικού Ταμείου Πρόνοιας Πρώην Εργαζομένων της Α.Τ.Ε.

Η Accor Hotels είναι μία από τις πέντε κορυφαίες αλυσίδες ξενοδοχείων, που κατέχει ηγετική θέση σε Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία και λειτουργεί 2.300 ξενοδοχεία υπό άμεση διαχείριση σύμβασης και επιπροσθέτως 1.850 ξενοδοχεία υπό σύμβαση δικαιόχρησης.

Κάθε βράδυ φιλοξενεί 500.000 επισκέπτες σε περισσότερα από 4.150 ξενοδοχεία σε 95 χώρες.