Έως το 2028 επεκτείνουν τη συνεργασία τους Wärtsilä και Royal Caribbean

Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2018 12:47

Οι εταιρείες Wärtsilä και Royal Caribbean Cruises Ltd. ενισχύουν τη μακροχρόνια συνεργασία τους και επεκτείνουν τη συμφωνία παροχής υπηρεσιών που υπέγραψαν το 2013, μέχρι το 2028.

Βάσει της συμφωνίας, η Wärtsilä έχει αναλάβει τη βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας μέσω βελτιωμένης συντήρησης των υπερσυμπιεστών, παροχής OEM ανταλλακτικών και υπηρεσιών επισκευών, καθώς και τεχνικής βοήθειας για 46 πλοία της Royal Caribbean Cruises.

Η Royal Caribbean Cruises Ltd. είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο και βασικός στόχος της εταιρείας είναι να παρέχει στους πελάτες της την καλύτερη εμπειρία διακοπών.

Η νέα συμφωνία καλύπτει συνολικά 196 κινητήρες εγκατεστημένους σε 46 κρουαζιερόπλοια, τα περισσότερα από τα οποία πλέουν στην Καραϊβική και την Ευρώπη.

Το μεγαλύτερο μέρος του στόλου των πλοίων της RCL είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία παρακολούθησης κατάστασης εξοπλισμού της Wärtsilä, η οποία μεταδίδει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση του κινητήρα σε ένα Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης της Wärtsilä για περαιτέρω ανάλυση. Αυτό επιτρέπει τον προγραμματισμό της προβλεπτικής συντήρησης και τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών των πλοίων.