Ανώτατη διεθνής διάκριση για τη Μαρίνα Φλοίσβου

Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 14:02

Με την «Πλατινένια» διάκριση, την υψηλότερη διάκριση του παγκόσμιου θεσμού Global Gold Anchor Scheme, τιμήθηκε η Μαρίνα Φλοίσβου και ξεχωρίζει ανάμεσα στις πιο αξιόλογες μαρίνες όλου του πλανήτη.

Η Μαρίνα Φλοίσβου είναι η δεύτερη "mega-yacht" μαρίνα στην Ευρώπη που λαμβάνει τη διαπίστευση Platinum, ενώ παράλληλα είναι και η πρώτη και μόνη μαρίνα στη Νοτιανατολική Μεσόγειο που ξεπερνά τις πέντε Χρυσές Άγκυρες. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 27 Οκτωβρίου, στο πλωτό μουσείο «Νεράιδα», στις εγκαταστάσεις της μαρίνας. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Flisvos Marina A.E., κ. Σταύρος Κατσικάδης, δήλωσε σχετικά:

«Η διαπίστευση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, καθώς αναγνωρίζει την αδιάκοπη προσπάθεια της μαρίνας για την ανάδειξη των υψηλής ποιότητας υπηρεσιών yachting στην Ελλάδα. Μέσα από αυτήν αποδεικνύεται ότι η Μαρίνα Φλοίσβου αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και εξυπηρέτησης ανήκοντας πια στις πιο διακεκριμένες μαρίνες του κόσμου. Aυτή η διαπίστευση αποτελεί πειστήριο της δέσμευσής μας για συνεχή βελτίωση των εγκαταστάσεων, των υπηρεσιών και των παροχών μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της μαρίνας που εργάσθηκε σκληρά για να φτάσουμε το επίπεδο της διαπίστευσης platinum. Στα 16 χρόνια λειτουργίας της η Μαρίνα Φλοίσβου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της βιομηχανίας του θαλάσσιου τουρισμού και την αναγνώριση, τόσο από τους Έλληνες όσο και από τους ξένους yachtmen και επισκέπτες. Η σημερινή διάκριση αποδεικνύει όμως και κάτι ακόμη: ότι μπορούμε να αναπτύξουμε εξαιρετικές μαρίνες στην Ελλάδα, αρκεί να μοιραστούμε όλοι το ίδιο όραμα και να εργασθούμε ομαδικά».

Ο κ. Jonathan White, Γενικός Διευθυντής του The Yatch Harbour Association (ΤΥΗΑ), είπε:

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που δίνουμε την πλατινένια διάκριση των 5 Χρυσών Αγκυρών στη Μαρίνα Φλοίσβου και συγχαίρουμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλό της, κ. Σταύρο Κατσικάδη και την ομάδα της μαρίνας για αυτήν την ιδιαίτερα σημαντική διάκριση. Για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο διαπίστευσης, η Μαρίνα Φλοίσβου έπρεπε να επιτύχει σχεδόν άριστη βαθμολογία σε κάθε μία από τις 89 ξεχωριστές κατηγορίες του Gold Anchor Scheme, που καλύπτουν όλους τους τομείς λειτουργίας της μαρίνας, με ειδικότερο βάρος στην εξυπηρέτηση των πελατών. Από το 2014 έχουν γίνει σημαντικές αναβαθμίσεις στη μαρίνα και έπειτα από σχετική αξιολόγηση το 2017 η ομάδα της μαρίνας εργάστηκε πολύ σκληρά πάνω σε συγκεκριμένα θέματα για να ανταποκριθεί άριστα στα πολύ απαιτητικά κριτήρια».

Τέλος, ο κ. Colin Bransgrove, CEO του Marina Industries Association (ΜΙΑ), σχολίασε: «Αυτό που μας ικανοποιεί ιδιαίτερα είναι η ξεκάθαρη δέσμευση της μαρίνας και ο στόχος της προς τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της, παράγοντες που οδήγησαν στην επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος. Η αποφασιστικότητα, την οποία επέδειξε η Μαρίνα Φλοίσβου για να επιτύχει αυτό το αποτέλεσμα, αποτελεί μια ψήφο εμπιστοσύνης για την ομάδα της μαρίνας και παράδειγμα προς μίμηση από τους άλλους παίκτες της αγοράς».

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok