Αποκαταστάθηκε η βλάβη στον υποσταθμό μέσης τάσης του αεροδρομίου «Μακεδονία»
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 13:32Αποκαταστάθηκε η βλάβη στον υποσταθμό μέσης τάσης, που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να επηρεαστούν προσωρινά ο κλιματισμός και ο φωτισμός του αερολιμένος.
Από την πλευρά της Fraport Greece, ο υπεύθυνος επικοινωνίας, Γιάννης Παπάζογλου, δήλωσε ότι όλα λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα και η βλάβη που είχε σημειωθεί σε υποσταθμό του αεροδρομίου στη 01.05 τα ξημερώματα αποκαταστάθηκε λίγο πριν από το μεσημέρι.
Η βλάβη επηρέασε προσωρινά τον κλιματισμό και τον φωτισμό και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα στην εύρυθμη λειτουργία του αεροδρομίου, τόνισε ο κ. Παπάζογλου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
ΟΠΕΚΕΠΕ: Έφοδος της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στις κτηνιατρικές υπηρεσίες Τρικάλων και Λάρισας -
Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας: Προειδοποίηση για κυβερνοεπιθέσεις σε συστήματα ψύξης -
Singapore Airlines: Επένδυση-μαμούθ 2 δισ. δολαρίων για τη ριζική ανακαίνιση των καμπινών και των υπηρεσιών της -
Εθνική Ασφαλιστική: Οκτώ διακρίσεις στα Content Marketing Awards 2026 και Peak Awards 2026 -
Pizza Fan: «Πράσινο φως» για την επαναλειτουργία των καταστημάτων με απόφαση της Αρχής για το Ξέπλυμα -
Ναυπηγεία Σαλαμίνας - Naval Group: Νέα συμφωνία για την κατασκευή σουηδικών φρεγατών FDI