Aegean: Περιπέτεια στον αέρα σε πτήση προς Καβάλα

Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 12:08

Περιπέτεια έζησαν χθες οι επιβάτες της απογευματινής πτήσης της Aegean από Αθήνα για Καβάλα, καθώς το αεροσκάφος δεν κατάφερε να προσγειωθεί στη Χρυσούπολη και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αθήνα.

Αιτία της αδυναμίας προσέγγισης του διαδρόμου προσγείωσης στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» ήταν οι άσχημες καιρικές συνθήκες στην περιοχή, καθώς έβρεχε και έπνεαν άνεμοι μεγάλης έντασης.

Συγκεκριμένα, η πτήση 154 που αναχώρησε από την Αθήνα στις 18:40 και είχε προγραμματισμένο χρόνο προσγείωσης στο αεροδρόμιο «Μέγας Αλέξανδρος» στις 19:40, τελικά προσγειώθηκε στις 20:30 στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Λόγω των καιρικών συνθηκών και της αδυναμίας προσγείωσης, ακυρώθηκε και η τακτική βραδινή πτήση της Τρίτης από Καβάλα για Αθήνα.

Οι επιβάτες της πτήσης διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο με έξοδα της αεροπορικής εταιρείας και το πρωί της Τετάρτης επρόκειτο να προωθηθούν στην Καβάλα με έκτακτη πτήση.

Άγνωστοι παραμένουν και οι λόγοι για τους οποίους δεν χρησιμοποιήθηκε κάποιο γειτονικό αεροδρόμιο για την προσγείωση, όπως της Θεσσαλονίκης ή της Αλεξανδρούπολης.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok