Emirates: Επανέναρξη πτήσεων προς 29 πόλεις
Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 10:29Ξεκίνησε και πάλι από χθες, 15 Ιουνίου, τις πτήσεις της η Emirates, προσφέροντας παράλληλα και υπηρεσίες μετεπιβίβασης προς 29 πόλεις με αεροσκάφη Boeing 777-300ER.
Ειδικότερα, πλέον είναι διαθέσιμες για τους επιβάτες της Emirates περισσότερες πτήσεις μεταξύ Ντουμπάι και: Μπαχρέιν, Μάντσεστερ, Ζυρίχη, Βιέννη, Άμστερνταμ, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Νέα Υόρκη JFK, Σεούλ, Κουάλα Λουμπούρ, Σιγκαπούρη, Τζακάρτα, Ταϊπέι, Χονγκ Κονγκ, Περθ και Μπρίσμπεϊν.
Οι ταξιδιώτες που πετούν μεταξύ των περιοχών της Ασίας-Ειρηνικού, Ευρώπης και Αμερικής, μπορούν να ταξιδέψουν με ασφάλεια μέσω του Ντουμπάι
Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί παραμένουν σε ισχύ στους περισσότερους προορισμούς.
Η εταιρεία υπενθυμίζει στους πελάτες της ότι θα πρέπει να τηρούνται απαραίτητες προϋποθέσεις εισόδου και εξόδου της χώρας προορισμού πριν από κάθε ταξίδι τους.
Η Emirates έχει εφαρμόσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο μέτρων σε κάθε βήμα του ταξιδιού προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια των πελατών και των υπαλλήλων της στο έδαφος και στον αέρα, συμπεριλαμβανομένης της διανομής δωρεάν ατομικών σετ υγιεινής που περιέχουν μάσκες, γάντια, απολυμαντικά χεριών και αντιβακτηριακά μαντηλάκια.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
-
Ειρ. Αγαπηδάκη: Γρίπη και COVID «έρχονται» μαζί και φέτος -
Εθνική Τράπεζα - Skroutz: Ένας χρόνος συνεργασίας στις πληρωμές και την επιβράβευση αγορών -
ΟΔΔΗΧ: Δημοπρασία τρίμηνων εντόκων στις 7 Οκτωβρίου -
Philip Morris: Η Ελληνίδα Ειρήνη Δρακάκη επικεφαλής σε Κροατία και Σλοβενία -
Τελετή παράδοσης νέων νοσοκομειακών κλινών και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» -
Β. Κικίλιας: «Ολοκληρώθηκαν 13 σημαντικά λιμενικά έργα ύψους 78,4 εκατ. ευρώ σε όλη τη χώρα»