Emirates και Huawei επεκτείνουν τη συνεργασία τους

Κυριακή, 23 Μαΐου 2021 16:53
Emirates και Huawei επεκτείνουν τη συνεργασία τους

Στο πλαίσιο της κορυφαίας έκθεσης Arabian Travel Market 2021, η Emirates και η Huawei υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας με στόχο να επεκτείνουν περαιτέρω την υπάρχουσα στρατηγική συνεργασία τους, δημιουργώντας αμοιβαία οφέλη και επεκτείνοντας την εμβέλειάς τους στην αγορά της Κίνας και της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, αντίστοιχα.

Η υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιριών επισφραγίζει την έναρξη πρωτοβουλιών με επίκεντρο τον πελάτη, συμπεριλαμβανομένων βελτιωμένων εμπειριών για χρήστες έξυπνων τηλεφώνων της Huawei κατά την κράτηση εισιτηρίων και τον προγραμματισμό ταξιδιών μέσω της εφαρμογής της Emirates, η οποία είναι διαθέσιμη στο AppGallery – την επίσημη πλατφόρμα διανομής της Huawei και μία από τις τρεις κορυφαίες αγορές εφαρμογών στον κόσμο, με περισσότερους από 530 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες. Η ενσωμάτωση στο οικοσύστημα της Huawei θα επιτρέψει στην αεροπορική εταιρεία να έρθει σε επαφή με ένα σημαντικό κοινό και με χρήστες τηλεφώνων Huawei, κυρίως στην κινεζική αγορά, που αποτελεί μία από τις στρατηγικές αγορές για την Emirates παγκοσμίως. Επιπλέον, η Emirates θα παρέχει υποστήριξη για τη μηχανή αναζήτησης της Huawei, Petal Search, σε έξυπνες συσκευές στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Η επιτυχημένη συνεργασία των δύο εμπορικών σημάτων ξεκίνησε στις αρχές του 2020, όταν η εφαρμογή Emirates διατέθηκε στις συσκευές έξυπνων τηλεφώνων της Huawei στο AppGallery. Η συνεργασία επεκτάθηκε περαιτέρω τον Σεπτέμβριο του 2020 με βελτιώσεις που επιτάχυναν τη διαδικασία κρατήσεων και βελτίωσαν την εξατομίκευση των λειτουργιών στα κινητά τηλέφωνα.

Η αεροπορική εταιρεία, γνωστή τόσο για τον καινοτόμο χαρακτήρα της όσο και για τις ποιοτικές της υπηρεσίες, αναβαθμίζει συνεχώς την ψηφιακή εμπειρία των πελατών αξιοποιώντας τεχνολογία αιχμής, καθιστώντας έτσι την εφαρμογή της Emirates έναν χρήσιμο σύντροφο σε κάθε ταξίδι. Η εφαρμογή της Emirates παρέχει εύκολη πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες και λειτουργίες από αναζήτηση πτήσεων και κρατήσεις εισιτηρίων, έως check-in, επιλογή θέσεων και γευμάτων, καθώς και πληροφορίες του λογαριασμού Skywards του πελάτη. Επιπλέον, οι καινοτόμες λειτουργίες της εφαρμογής περιλαμβάνουν τη δυνατότητα δημιουργίας λίστας για το πολυβραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας ice με τις τελευταίες ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και μουσικά hits καθώς και την παροχή οδηγιών στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντουμπάι.

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok