TUI Fly: Θα μεταφέρει 3 εκατ. Ευρωπαίους τουρίστες φέτος στην Ελλάδα

Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 01:02
TUI Fly: Θα μεταφέρει 3 εκατ. Ευρωπαίους τουρίστες φέτος στην Ελλάδα

Τρία εκατομμύρια τουρίστες από ευρωπαϊκές χώρες εκτιμά ο επικεφαλής της TUI Fly Όλιβερ Λάκμαν, ότι θα έρθουν μέσω της αεροπορικής εταιρείας στην Ελλάδα φέτος.

Αυτό είπε ο ίδιος κατά την τελετή ονοματοδοσίας αεροσκάφους της TUI Fly που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» παρουσία του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια. Πρόκειται για ένα νέο αεροσκάφος τύπου Boeing 737 max, το οποίο στο εξής θα πετάει με το όνομα «Ηράκλειο» με «νονά» την πρωταθλήτρια στίβου Ειρήνη Βασιλείου.

Ο κ. Κικίλιας στην ομιλία του εξέφρασε τη χαρά του για την επιλογή να δοθεί το όνομα «Ηράκλειο» στο αεροσκάφος, είπε ότι είναι αισιόδοξος για την φετινή τουριστική σεζόν και ξεκαθάρισε ότι η όποια επιτυχία είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας.

«Κάνουμε μια συνολική, οργανωμένη και δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε να συμβάλουμε να έρθει περισσότερος κόσμος στον τόπο μας. Να έρθουν ταξιδιώτες με ποιότητα που αφήνουν περισσότερο συνάλλαγμα, που σέβονται τα ήθη και τα έθιμά μας και τον πολιτισμό μας, που αγαπάνε τη χώρα μας και που έρχονται ξανά και ξανά και στηρίζουν τους εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους του τουρισμού, που είναι η ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κικίλιας.

Ο Όλιβερ Λάκμαν, αφού αναφέρθηκε στους στενούς δεσμούς με την Ελλάδα και ειδικά την Κρήτη, τόνισε: «Εκτιμούμε ότι θα φέρουμε τρία εκατομμύρια τουρίστες από όλη την Ευρώπη στην Ελλάδα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η Ελλάδα είναι για άλλη μια φορά ψηλά στη ζήτηση των τουριστικών προορισμών». Πρόσθεσε ακόμη ότι η Ελλάδα παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους πελάτες της TUI από τη Γερμανία αλλά και από όλες τις χώρες προέλευσης πελατών στην Ευρώπη, ενώ ειδικά η Κρήτη, όπως κάθε χρόνο, είναι από τους κορυφαίους προορισμούς στο πρόγραμμα της εταιρείας. 

«Υπάρχει μια θετική πορεία της ζήτησης αυτήν τη στιγμή και για τοn λόγο αυτό έχουμε φέρει κατά τέσσερις εβδομάδες νωρίτερα τις πρώτες αφίξεις», εξήγησε ο επικεφαλής της TUI Fly που πρόσθεσε ότι έχουν προγραμματιστεί 60 πρόσθετες πτήσεις για τον Απρίλιο.

Ο κ. Λάκμαν ανέφερε επιπλέον ότι παρά τα αρνητικά γεγονότα στην Ουκρανία «προς το παρόν δεν διαφαίνεται κάποια επίπτωση στον τουρισμό και τις κρατήσεις, και δη για την Ελλάδα, και πιστεύουμε ότι είναι θετικό για τους πελάτες μας, μετά από μια μακρά διάρκεια της πανδημίας και των περιορισμών των ταξιδιών και πάλι να γευτούν ευχάριστες διακοπές».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Videos

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 9
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 9

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 6
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 6

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 4
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 4

    • Watch Video

  • 19th Hydra Meeting 2017 - 2
    • 19th Hydra Meeting 2017 - 2

    • Watch Video

Tα cookies μας βοηθούν να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
Ok